📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Uważam że na tym forum nie ma tematów tabu. Jeśli jakaś fotka jest wystarczająco śmieszna, szokująca, ciekawa warto ją wrzucić obojętnie czy jest na niej papież czy rozczłonkowana dziewczynka. Dystans i poczucie humoru jest niezbędne.
Zgadzam się z przedmówcą. Po to jest sadistic.
Po prostu rozbawił mnie komentarz na temat nietykalności świętej postaci której to już stawiają w tym katolandzie tysięczny pomnik, niedługo w ogródku zamiast krasnali będą miniaturowe pawełki. Dystansu ludzie, ideały i świętości nie istnieją.
Jestescie zdecydowanymi hipokrtyami... zdjecie jest w deche:)
Ta uniesiona ręka- jakby miał ją zaraz chlastnąć po dupsku
Szczerze mówiąc to brawa dla dziewczyny xD Czy to było mądre czy też nie, nie mnie o tym decydować, wymagało to dużej odwagi z jej strony xD
Wojtyla to skurwiel, niech gnije. Chyba ofiary ksiezy pedofili, ktorych nasz Wielki Jedyny Swiety Polak chronil, sie ze mna zgodza, tak samo jak ofiary papieskiej polityki antygumkowej w Afryce, ktore zostaly zarazone HIVem przez np gwalt.
andariel napisał/a:
Wojtyla to skurwiel, niech gnije. Chyba ofiary ksiezy pedofili, ktorych nasz Wielki Jedyny Swiety Polak chronil, sie ze mna zgodza, tak samo jak ofiary papieskiej polityki antygumkowej w Afryce, ktore zostaly zarazone HIVem przez np gwalt.
brutalne ale prawdziwe... ale... co kogo afryka interesuje? xD
i oczywiście muszę samo foto skomentować więc uwaga!!
zamieniłbym się z tą figurką miejscem do tego zdjęcia xD
Zaiste, katolicka hipokryzja w pełni. Wszystko jest śmieszne tylko nie plastikowy papież.
Katopatologia i ciemnota w młodym pokoleniu są zatrważające. Wszystko cały czas ok, normalni ludzie, a jak temat schodzi na JP2 to od razu połowę pacanów zaczynają swędzieć cyce i kurwa piszczą że "ej szacunek ej bez przesady". Jako wegetarianin nie uważam, żeby żarty z zabijania zwierząt były jakkolwiek lepsze/gorsze od innych (trzeba mieć dystans, na litość chrystusa jezusa i jego wujka mandziosa), a katopolonia oczywiście uważa, że ich uczucia "religijne" są ważniejsze od jakichkolwiek innych uczuć, z definicji. A chuj wam zresztą w opanowane przez czarną propagandę mózgi, konkretnie chuj wam między środkowy a zewnętrzny zakręt ciemieniowy. Peace
w300i napisał/a:
Papież papieżem, żyd żydem, ale drogie dzieci zachęcam do sięgnięcia po magiczną lekturę "podręcznik do lekcji historii" klasa V szkoły podstawowej i może tam doczytacie dlaczego temu człowiekowi pokłon się należy
Dokładnie no laleczka mu sie pokłoniła
Abstrahując od powodów do szacunku (lub jego braku) figura JP2 to nie on sam, więc brak szacunku dla niej nie musi świadczyć o braku szacunku dla Pana Papieża. Poza tym przedstawianie go w taki sposób jest obrazą samą w sobie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów