Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wojtyla to skurwiel, niech gnije. Chyba ofiary ksiezy pedofili, ktorych nasz Wielki Jedyny Swiety Polak chronil, sie ze mna zgodza, tak samo jak ofiary papieskiej polityki antygumkowej w Afryce, ktore zostaly zarazone HIVem przez np gwalt.
sorry za odgrzebanie tematu, ale lekko sie wkurwilem. nie slyszalem jeszcze zeby wojtyla bronil jakiegos ksiedza pedofila. za to ladne ich stadko ekskomunikowal z tego co wiem. poza tym, wojtyla byl dobrym czlowiekiem. kosciol, kosciolem ale wartosci ktore promowal byly spoko - tak samo jak jego wklad w nasza historie i podbudowywanie ludzi w czasach kiedy mielismy nad soba czerwonych skurwysynow
Wojtyla to skurwiel, niech gnije. Chyba ofiary ksiezy pedofili, ktorych nasz Wielki Jedyny Swiety Polak chronil, sie ze mna zgodza, tak samo jak ofiary papieskiej polityki antygumkowej w Afryce, ktore zostaly zarazone HIVem przez np gwalt.
Nom wg katolków to jak 15 letnia dziwczyna zostanie zgwałcona bez gumki zarazi się HIV nie usunie ciąży i urodzi zarażone HIV dziecko jest wszystko ok i wspaniale . Najważniejsze żeby nie założyć gumki i nie usunąć płodu gromada czarnuchów z jednym białym niemądrym na czele.
A gwałciciel się wyspowiada i jest ok.
Wnioskuje że dużo Snickersów jedliście za młodu
Lycon, andariel no i reszta napinaczy kulturalniej proszę wyrażać swoje poglądy
krytykować i wyśmiewać jak najbardziej ale choć trochę klasy zachowajcie
Widać jedni na lekcji religii dostawali od księdza Snickersy inni byli uczeni kultury
Wnioskuje że dużo Snickersów jedliście za młodu
Lycon, andariel no i reszta napinaczy kulturalniej proszę wyrażać swoje poglądy
krytykować i wyśmiewać jak najbardziej ale choć trochę klasy zachowajcie
ofc edit był xD^^ Nigdy nie byłem na lekcji religi ale z tego co słyszałem to się upowszechnia zabobon w oświatowej świeckiej instytucji i nic pozatym:]
ofc edit był xD^^ Nigdy nie byłem na lekcji religi ale z tego co słyszałem to się upowszechnia zabobon w oświatowej świeckiej instytucji i nic pozatym:]
na religii się śpi, je kanapki, spisuje prace domwoe i czasem uczy i czyta książki, dlatego tak lubię tą lekcję, a teraz na dodatek mam 5 do średniej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów