18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
saves 2014-11-15, 13:39 2
Handlarz Mirek już zaciera ręce na Matiza.
Zgłoś
M................s 2014-11-15, 13:41 21
Nie śledzę życia Popka, nie słucham, ale nie pomyślał bym że taki gość jak on, JP i te sprawy bedzie miał życie takie jakie ma Hajsu i dupeczek po sam sufit
Zgłoś
wojniz2 2014-11-15, 13:47 17
a kto to jest?
Zgłoś
szymy 2014-11-15, 13:55 11
Kurwa, miesiąc przed grudniem takie rzeczy.

nosiliby.pl - unikalne koszulki
Zgłoś
ishidar 2014-11-15, 14:58 3
i10 Płakał jak oglądał
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2014-11-15, 14:59 3
Michael_Myers napisał/a:

Nie śledzę życia Popka, nie słucham, ale nie pomyślał bym że taki gość jak on, JP i te sprawy bedzie miał życie takie jakie ma Hajsu i dupeczek po sam sufit

I co mu z tego?
Na starość (o ile jej dożyje co jest bardzo wątpliwe) będzie kurwa sam jak palec.
Do tego żadna normalna kobieta nie zwiąże sie z takim debilem który wygląda jak idź stąd i nie wracaj.
Jego życie jego sprawa ale nie pierdol że hajs i dziwki to szczyt twoich marzeń.

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
BongMan 2014-11-15, 16:03 30
Szajba_Man napisał/a:

nie pierdol że hajs i dziwki to szczyt twoich marzeń.

Dziwki to nie, ale żyjemy w takim popierdolonym świecie, że bez hajsu żadnego marzenia nie spełnisz.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
OHMP 2014-11-15, 16:05 9
@BongMan
zawsze możesz rzucić robotę z krabami i rozpocząć przygodę jako męska dziwka, będziesz miał 2 w 1 )
Zgłoś
BongMan 2014-11-15, 16:26 84
@up
Za 1000 funtów mogę ci dziewczynę przeruchać. 1000 razy lepiej niż ty. Spytaj czy chce. Jak ładna to może zapłacić w ratach.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
mlekozklasa 2014-11-15, 17:10
Sprzęgło palił jak ja na eLce
Zgłoś
OHMP 2014-11-15, 17:14 5
@BongMan
za 1000fi to se możesz w nosie jej podłubać i to na odległość co by się niczym nie zaraziła, w ogóle dlaczego piszesz o funtach, przecież każdy wie, że jesteś w Bangladeszu w delegacji bo wielka ławica krabów tam się ostała.
Zgłoś
Kluposz 2014-11-15, 17:20 19
@up
Od BongMana to się odpierdol.
Zgłoś
Syn_Milionera 2014-11-15, 20:41
Co do wcześniej wspomnianych dziwek. Można być wartościowym człowiekiem a jednocześnie chodzić na dziwki. Czy jedno musi wykluczać drugie? Każdy facet musi spuścić z krzyża i nie ma znaczenia w jaki sposób to zrobi.
Zgłoś
M................s 2014-11-16, 2:59
Szajba_Man napisał/a:

ie pierdol że hajs i dziwki to szczyt twoich marzeń.

Dziwki nie, ale bez hajsu nie przeżyje długo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów