📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Zabawne to jest jak ludzie śmieją się z WWE że to ustawiany spektakl, że jaja na antene, a KSW nie jest niczym innym jak tym samym ale w naszej wersji. Miał wygrać rak, to wygrał, a że tak szybko no to cóż, przecież nie będą się godzinę przepychać coby się nie zmęczyć, a kasę i tak przytulą.
Jaranie się MMA to pedalstwo, a wszystkie federacje pt. KSW, UFC, belator to ciota i chuj.
malimi1 napisał/a:
dojebałeś
mówi prawdę serio.. nie oglądaliście tego. Otoczka przewyższająca walkę stulecia Floyda - M.Pacquiao. Szacunek wielki dla twórców KSW, bo odjebali piękny event, na skalę światową. Serio
swiena napisał/a:
o kurwa ale debil
Miałem napisać dokładnie to samo, ale się bałem, że admin lewak znów mi zablokuje konto za mowe nienawiści.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów