Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Akurat obecny skład KSW to lekką ręką najlepszy set od co najmniej dekady, jest to wydarzenie, które pobiło wszystkie możliwe rekordy transmisji czy sprzedaży, i nie ma w tym wielkiej zasługi Popka czy Burneiki, walka między Kalidowem a Mańkowskim już instant przeszła do historii. Sklej więc kapsko jak nie masz nic sensownego do powiedzenia, bo co jak co, ale bilet na KSW 39 był wart nawet 10cio-krotnie większych pieniędzy - bo jeśli hajs z mojego portfela posłuży jako budżet przy następnym ewencie KSW to te widowisko światowej klasy jest tego warty.
A polaczki nadal mają kompleks małości i srają se do ryja, no jak małpy jakieś. Juras, Mańko, świetne walki chłopacy.
dojebałeś@Buoba - bo jeśli hajs z mojego portfela posłuży jako budżet przy następnym ewencie KSW to te widowisko światowej klasy jest tego warty.
@Buoba - typowa wypowiedź jakiegoś śmiecia z komputerka, który ma najmniejszego pojęcia o czym mówi, a MMA kojarzy głównie z najmanem czy popkiem.
Akurat obecny skład KSW to lekką ręką najlepszy set od co najmniej dekady, jest to wydarzenie, które pobiło wszystkie możliwe rekordy transmisji czy sprzedaży, i nie ma w tym wielkiej zasługi Popka czy Burneiki, walka między Kalidowem a Mańkowskim już instant przeszła do historii. Sklej więc kapsko jak nie masz nic sensownego do powiedzenia, bo co jak co, ale bilet na KSW 39 był wart nawet 10cio-krotnie większych pieniędzy - bo jeśli hajs z mojego portfela posłuży jako budżet przy następnym ewencie KSW to te widowisko światowej klasy jest tego warty.
A polaczki nadal mają kompleks małości i srają se do ryja, no jak małpy jakieś. Juras, Mańko, świetne walki chłopacy.
walka między Kalidowem a Mańkowskim już instant przeszła do historii. Juras, Mańko, świetne walki chłopacy.
Obciągnij im i będziecie kwita.
Motłoch potrzebuje tylko chleba i igrzysk. Więc ma 500+ i KSW i wszystko dla motlochu gra.
Nie chcesz to kurwa nie oglądaj.Co za problem? Nikt cie raczej do tego nie zmuszał.Prywatna gala za prywatne pieniądze.
Nie chcesz to kurwa nie oglądaj.Co za problem? Nikt cie raczej do tego nie zmuszał.Prywatna gala za prywatne pieniądze.
Spokojna Twoja głowa nie mam takiego zamiaru. Ale komentować nachalnie reklamowany freakshow to chyba mogę?
Poza tym dzięki za komentarz - jest potwierdzeniem tego co napisałem.
Wrzucanie ludzi do jednego wora i nazywanie ich motłochem to typowa lewacka gadka ludzi którzy czują się wybrani i oświeceni
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów