Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby po mnie wpadła taka brygada, to bym chyba padł na ziemię, ale ze śmiechu.
Wiadomo ,że fejk. W Wawce dawno się nie robi na czarno plus nie widziałem nigdy w żadnym zespole mp5a3 z adapterem i kolbą od m-ki, hełmy też stare moratexy dawno wycofane z wszystkich zespołów w Warszawie. Co do butów to nie są takie złe bo to albo Delta-8 albo coś bardzo podobnego w sage green
Przynajmniej jeden z dobra wiedza w temacie
tak apropo organizacja przez agencje ochrony Ronin z Pabianic
tam wiekszosc ex-czarnych pracuje
Komenda Stołeczna Policji zaprzeczyła jakoby w poniedziałek brała udział w zatrzymaniu osób pod CH Złote Tarasy w Warszawie. W ręce "policji" trafił Paweł "Popek" Rak, kiedy udzielał wywiadu dla WP SportoweFakty tuż po ogłoszeniu jego walki z Mariuszem Pudzianowskim, do której ma dojść 3 grudnia w Krakowie podczas gali KSW 37. Cała sprawa okazuje się jednak być ustawiona. - Komenda Stołeczna Policji nie brała udziału w żadnym zatrzymaniu, nie prowadziliśmy żadnych czynności w CH Złote Tarasy - powiedział nam aspirant Rafał Retmaniak z biura prasowego Komendy Stołecznej Policji.
Lubiłem jego pierwsze filmiki z treningów na siłowni - taki swojski wariat.
Niestety jak zobaczyłem filmik w którym karmi jakiegoś nieogara na nieświadomce skórą ściągniętą z popkowej mordy (skaryfikacje) stwierdziłem że to nic innego jak jebany prymityw bez szacunku dla innych.
Swoją drogą niezły kurwa cyrk. Myślałem że Pudzian coś chce powalczyć na serio w tym MMA, z kilkoma ciekawymi zawodnikami już walczył. Wiadomo, za późno zajął się tym na poważnie by osiągać sukcesy, ale mimo wszystko myślałem że nie będzie robił za klauna, że postara się wskoczyć na jakąś tam średnią półkę, a tu jakieś kurwa Popki...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów