📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mógł nie wracać do Polski. Pewnie szybko nie wyjdzie.
Kariera mma właśnie została zakończona. Szkoda. Mi to nie jebie fejkiem bo zobaczcie jaki popek ma wydygany wyraz twarzy. Widział że idą po niego.
Zbyt to teatralne...
Zresztą poczytajcie warszawa.naszemiasto.pl/artykul/popek-aresztowany-w-zlotych-tarasach-k...
Zresztą poczytajcie warszawa.naszemiasto.pl/artykul/popek-aresztowany-w-zlotych-tarasach-k...
to nie policja, Citroënami nie jeżdżą, poza tym po chuj by się w tłum wpierdalali i jeszcze machali giwerami w ludzi, zrobili by to po cichu, jak w kiblu by kupę robił
Popek to showman, to jest fake i inscenizacja
Tak sie powinno lezec na ziemi.
Za podszywaniem się pod policję jest paragraf, mam nadzieję że bekną gość z 0:29 co on robi, falę ?
Tak w ogóle to żadna jednostka nie weszłaby na galę ( zrobiliby to przed, lub po ), próby zatrzymania w tłumie ludzi, z ostrą amunicją, to czysty idiotyzm ( nawet w filmach tego nie robią )
Tak w ogóle to żadna jednostka nie weszłaby na galę ( zrobiliby to przed, lub po ), próby zatrzymania w tłumie ludzi, z ostrą amunicją, to czysty idiotyzm ( nawet w filmach tego nie robią )
Trzeba narobić szumu przed walką aby znaleźć debili którzy za to gówno w PPV zapłacą 40 zł.
Zrobione w miare dobrze, można się nabrać, ale po pierwsze buty jednego z nich to jakieś gówno z Decathlonu, po drugie taka akcja to zagrożenie dla postronnych więc odpada a po trzecie chyba by nie był taki głupi aby coś odjebać kiedy ledwo co go uniewinnili czy tam się przedawniło, jeden chuj. A jak by miał coś dostać za stare czasy to by z lotniska nie wyszedł wiec kurwa jak ktoś to łyka to proponuję zmienić nick na "pelikan"
Autor tematu pewnie z tej samej agencji reklamowej co te przebrane pajace.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów