📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kurła, nagrywanie ekranu monitora telefonem i to jeszcze krzywo (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Chcesz adres do autora? Pogadacie sobie.
Ukasz995 napisał/a:
ja się grzecznie pytam co to gówno robi na sadolu
Nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz. 3 warny ci mało? Umiesz pisać po polsku? Przeczytaj swoje zdanie i jak nie wiesz o co chodzi zapytaj kolegów ze szkoły.
„Kiedyś to robili”
Ech, kiedyś...
Kiedyś debil, widząc obraz w poziomie, nie filmował go w pionie.
Ech, kiedyś...
Kiedyś debil, widząc obraz w poziomie, nie filmował go w pionie.
xorxor napisał/a:
Dodam ze Popeye był Polakiem .
Zgadza się, był Polakiem, ale nie urodził się w Polsce, ale w Chester, w Illinois. Jego ojcem był Bartłomiej Figiel, a matką była Anna (z domu Grott). Rodzice Popeya pochodzili z Sarbii koło Czarnkowa w Wielkopolsce. Pobrali się w Czarnkowie, 23 sierpnia 1864 roku. Po narodzinach Jana, brata Franka, w maju 1865 roku, wyemigrowali do Ameryki (brak danych, kiedy dokładnie). Niestety, zdjęcie, które dołączyłeś, wykonano w 1940 i nie przedstawia Franka (jest błędnie dołączane do artykułów na jego temat). W rzeczywistości, na tej fotografii jest nieznany z imienia brytyjski marynarz, którego nazywano również Popeyem, ze względu na podobieństwo do komiksowej postaci. Oto jedyne znane (potwierdzone) zdjęcie Franka Fiegela, zrobione w 1938 roku:
A dokładniej, to Papaj zmarł 21:37.
Zajmowali się serwisem palników gazowych, latali po całej Polsce w '90-tych.
smc napisał/a:
Poznałem jego rodzinę.
Zajmowali się serwisem palników gazowych, latali po całej Polsce w '90-tych.
Rodzinę Karola z Wadowic?
Wpisałem sobie adres filmiku z Youtube, żeby obejrzeć to na Youtube w lepszej jakości i ewentualnie wrzucić w komentarzu ... ale tego fragmentu z Popeyem nie ma!
ale tutaj jest
youtube.com/watch?v=ejvke9QTYk4
na szczęście jest całość dailymotion.com/video/x31i2j8
ale tutaj jest
youtube.com/watch?v=ejvke9QTYk4
na szczęście jest całość dailymotion.com/video/x31i2j8
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów