📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
7-8 lat temu gdy jeszcze mieszkałem niedaleko Kłodzka (Dolny Śląsk) w tv ładnie łapało mi właśnie CT1 i CT2. Zawsze o 19-30 przełączałem na "czechy", i zawsze próbowałem rozkminić, o chuj w tym chodzi. Nie ważne, że nie rozumiałem, i tak oglądałem To chyba się A-Z nazywało, czy jakoś tak.
Nie ważne co i jak, fakt faktem to jest tak popierdolone, że aż mnie popierdoliło
Czyli czeski film pt."nikt nic nie wie"
A tak w ogóle chodzi o to żeby połączyć trzy boki tego trójkąta tymi plastrami
A tak w ogóle chodzi o to żeby połączyć trzy boki tego trójkąta tymi plastrami
Kupę lat temu to się na Nova Tv przełączało i tam w soboty w serii Penthouse niezłe niunie nóżki rozkładały. U nas w tv do dziś tak odważnych filmów z masturbacja lasek nie ma. Ech chyba pójdę nita sklepać zaraz. Właśnie właśnie, czy jest jakiś Sadol, który pamięta być może jak się ta seria nazywała?
To je poruchane.
Z ciekawości zbadałem trochę ten filmik, i okazuje się że ta typiara po prostu idiotycznie konfabuluje, bo opowiada, że kiedyś "sem pracovala v lese jako pestebni delnice" - "kiedyś pracowałam w lesie jako pracownik upraw". Ot, z czego się śmieją Czesi.
AZ-kviz, teleturniej, w którym można było wygrać nie odpowiadając poprawnie na żadne pytanie
Mój basista przybrał jeszcze głupszą minę niż zazwyczaj jak to oglądał
Gitarzysta, nice QR
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów