Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Nocny kulig - teraz popularne
🔥 ROZLEGULUJĘ WASZE ZAWORY - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PeterNORTH 2025-01-07, 16:56
bo miał gumowe wodery? i nie poszło przez ciało tylko gdzieś bokiem do wody
Zgłoś
woki 2025-01-07, 17:55 1
Wygląda jak napięcie krokowe, ale z wytwarzającą się różnicą potencjałów na wędce, a że chłop jest odizolowany to tylko znikomy(jak na standardy pioruna) prąd przemyka mu przez rękę. Szkoda że jakość filmiku jest średnia, albo chłop nie włożył drugiej ręki do wody, bo tak moglibyśmy sprawdzić czy to nie fejk. W pierwszym przypadku moglibyśmy zauważyć pojawiającą się siłę elektrodynamiczną, w postaci wychylenia wędki, a w drugim pewnie by padł martwy.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-01-07, 17:59 1
Bul_od_bytu napisał/a:

Po prostu jebnęło na tyle daleko, że spadek napięcia był tak duży i skończyło się tylko na lekkim porażeniu gdy prąd przepłynął drogą powierzchnia wody->żyłka/linka->wędka->ręka->grunt. Gdyby trafiło trochę bliżej to byliby trupami.
Dlatego nie wędkuje się w trakcie opadów z wyładowaniami, a na każdej wędce jest ostrzeżenie, że włókno węglowe bardzo dobrze przewodzi prąd.

Mogło się też coś zaindukować we wędce, żyłce, co tam mają, nie wiem. Tak upalają się switche lan
Zgłoś
Ryju1983 2025-01-07, 18:02 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

buhahahaha
No dobra po kolei. Stalowa linka jest stosowana tylko i wyłącznie jako przypon do max metra długości, przeciwdziała przegryzienia linki(plecionki, żyłki) przez rybę drapieżną np. szczupaka.
Nie da się nawinąć na kołowrotek tylko linki stalowej, po prostu nie da, jest za sztywna, nie zeszła by ze szpuli przy rzucie, jest za ciężka.
Nie ma czegoś takiego jak linka węglowa sam to wymyśliłeś?
Węglowa to jest w tym wypadku jedynie wędka.
Goście łowią karpie, tzw. karpiarze (jak sekta) w wędkarstwie, dla tego zamiast spierdalać z wody w czasie burzy dalej łowią.
Obaj są ubrani w spodniobuty. Gumowe buty, długości pod piersi. Guma izoluje od prądu (piorun), natomiast w tym momencie typ, włożył do wody końcówkę wędki (rękojeść) która jest w całości z włókna węglowego, super hiper przewodzącego prąd. Dla tego właśnie go popieściło.
Sadol uczy, Sadol bawi.

o woderach słyszałem i to co gościu ma ubrane na dupę to są wodery.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-07, 19:16 1
Ryju1983 napisał/a:

o woderach słyszałem i to co gościu ma ubrane na dupę to są wodery.

spodniobuty

wodery

Bardzo proszę, a teraz sam podumaj.
Zgłoś
mazga50 2025-01-07, 19:31 2
Megatrans666 napisał/a:

Coś słabiutkie te pioruny.

To nie musiało być bezpośrednie trafienie. Przy takich mocach wyładowań, wędka zachowuje się jak antena, w której indukuje się napięcie. Z tego co widać było wystarczające, żeby kretynów zniechęcić. Uderzenie mogło nastąpić nawet kilkanaście kilometrów dalej.
Debile mają więcej szczęścia niż rozumu. Szkoda, bo do trzech razy sztuka.
Zgłoś
kumak3 2025-01-07, 19:52 1
Zgłoś
Riikko 2025-01-07, 20:16 1

buhahahaha
No dobra po kolei. Stalowa linka jest stosowana tylko i wyłącznie jako przypon do max metra długości, przeciwdziała przegryzienia linki(plecionki, żyłki) przez rybę drapieżną np. szczupaka.
Nie da się nawinąć na kołowrotek tylko linki stalowej, po prostu nie da, jest za sztywna, nie zeszła by ze szpuli przy rzucie, jest za ciężka.
Nie ma czegoś takiego jak linka węglowa sam to wymyśliłeś?
Węglowa to jest w tym wypadku jedynie wędka.
Goście łowią karpie, tzw. karpiarze (jak sekta) w wędkarstwie, dla tego zamiast spierdalać z wody w czasie burzy dalej łowią.
Obaj są ubrani w spodniobuty. Gumowe buty, długości pod piersi. Guma izoluje od prądu (piorun), natomiast w tym momencie typ, włożył do wody końcówkę wędki (rękojeść) która jest w całości z włókna węglowego, super hiper przewodzącego prąd. Dla tego właśnie go popieściło.
Sadol uczy, Sadol bawi.

dziekuje za wytlumaczenie. jednak ja bym w taka oczywista pogode nie wchodzil do jeziora... ale moze jestem pojebany
Zgłoś
JoSeed 2025-01-07, 21:49 2
Hmm. Zabrzmi to może dziwnie, ale trochę się od Was dowiedziałam i o wędkowaniu i o piorunach
Faktycznie, Sadol uczy.
Zgłoś
Ryju1983 2025-01-07, 22:52

spodniobuty
wodery

spodniobuty
wodery

Ale nad czym dumać? Tak czy inaczej gość ma ubrane wodery a nie spodniobuty. Więc mam rację.
Zgłoś
TylkoPiSResztaToKurwy 2025-01-07, 23:20
@TwójCzarnyPan: nie jebnie w nich bo po co?
Zgłoś
weźsięogarnij 2025-01-07, 23:36
zamiast tej durnej czerwonej czapki, powinien założyć foliowo-aluminiową
Zgłoś
namate 2025-01-08, 0:03
Serio 😄 wodery, klatki... Jpdl... Takie rzeczy to się robiło 15 lat temu na Adobe Affter Maker 😄 co ten gościu tam z podbierakiem szuka jak ziomkowi nawet w tej wędce szczytowki nie wygięło. Ale że osoby uznające się za wędkarzy takie rzeczy łykają 😉 widocznie żeby pić nad wodą nie trzeba wędki zarzucać
Zgłoś
DRaMA 2025-01-08, 0:24
nie wszyscy uczą się na błędach , nie zdziwiłbym się jak by tam stał całą burze i tak go napierdalało xd
Zgłoś
subik 2025-01-08, 11:49
Was to naprawdę interesuje, co , jak to się stało, a czemu tak? Nie szkoda wam czasu? Kogo to obchodzi!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem