Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie chciał przypalić gune i mu złapalo przyczepność aż wyj***ł
tak i mnie się wydaję... tam się coś odjebało, mi to na kolo nie wygląda.
ak i mnie się wydaję... tam się coś odjebało, mi to na kolo nie wygląda.
Tam nie, to już przy porodzie się odjebało.
od 2 dni szukam tematu gdzie młoda rosjanka przepraszała kogoś na śniegu i gościu kazał jej się do pasa rozebrać i ją potem muszę zobaczyć te cycki jeszcze raz był y najpiękniejsze na sadistic POMOCY
sadistic.pl/dla-sadolowych-koniobijcow-vt518515,30.htm5718297
Tego szukasz?
od 2 dni szukam tematu gdzie młoda rosjanka przepraszała kogoś na śniegu i gościu kazał jej się do pasa rozebrać i ją potem muszę zobaczyć te cycki jeszcze raz był y najpiękniejsze na sadistic POMOCY
Sorki za UP
m.sadistic.pl/pobicie-vt533898,15.htm5903416
Miałem gdzieś w ulubionych to o czym mówisz. Ruski policmajster kazał się młodej rozebrać na śniegu, ale stracił się
Z tego co pamiętam to za jakąś pierdołę, chyba kradzież.
Bombelki miała fajne
W normalnym kraju dostałby kulkę w nogę, a tam dostanie mandat. Zapłaci i dalej będzie lał ciepłym moczem na społeczeństwo.
Mamy diametralnie różne punkty widzenia na pojęcie normalności.
Tego szukasz?
Sorki za UP
Miałem gdzieś w ulubionych to o czym mówisz. Ruski policmajster kazał się młodej rozebrać na śniegu, ale stracił się
Z tego co pamiętam to za jakąś pierdołę, chyba kradzież.
Bombelki miała fajne
Tamta była brunetka i nie była tak mocno pobita
W opisie było ze przepraszała za brata lub coś podobnego
Tamta była brunetka i nie była tak mocno pobita
W opisie było ze przepraszała za brata lub coś podobnego
To?
sadistic.pl/chinska-nastolatka-brutalnie-pobita-i-rozebrana-do-naga-vt...