📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W normalnym kraju dostałby kulkę w nogę, a tam dostanie mandat. Zapłaci i dalej będzie lał ciepłym moczem na społeczeństwo.
Chyba nie myślał że tam się zmieści...
Popis debilizmu 11/10.
pro_avenger napisał/a:
Chyba nie myślał że tam się zmieści...
Jak się popieści to się zmieści. Też tak myślałem przy montażu klocków hamulcowych, ale się nie zmieściły.
Myślał? Motopizda i myślał się wyklucza.
ale z niego Rebeliant
od 2 dni szukam tematu gdzie młoda rosjanka przepraszała kogoś na śniegu i gościu kazał jej się do pasa rozebrać i ją potem muszę zobaczyć te cycki jeszcze raz był y najpiękniejsze na sadistic POMOCY
tracerout napisał/a:
od 2 dni szukam tematu gdzie młoda rosjanka przepraszała kogoś na śniegu i gościu kazał jej się do pasa rozebrać i ją potem muszę zobaczyć te cycki jeszcze raz był y najpiękniejsze na sadistic POMOCY
były fajne, ale bez przesady
Pewnie chciał przypalić gune i mu złapalo przyczepność aż wyjebał
tracerout napisał/a:
Perełki nie zapisujesz? Wstydź się
Pajan napisał/a:
Perełki nie zapisujesz? Wstydź się
Wstyd mi bardzo majster poratuj w tych ciężkich czasach
tracerout napisał/a:
nie wiem gdzie na sadolu to sie podzialo ale masz tutaj orginal
thisworldthesedays.com/young-russian-girl-begs-for-mercy.html
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów