📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tulup chujowy ale salta zacne.
Choćby i sama czarna,gruba,feministka siedziała za kierownicą auta, biorącego udział w wypadku drogowym z jednośladem,to zawsze będzie wina motopizdy
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Tępe piździsko, do odjebania cała jej pula genów, bo to ewidentna jej wina, ale wcale mi nie szkoda kaskadera, bo pędził przez pasy i przez skrzyżowanie i jeszcze sobie wyskoczył z progu zwalniającego
A ja się jej wcale nie dziwie, że go potrąciła. Widzisz typa co zmierza do progu zwalniającego to naturalnym jest myśleć, że przejedzie przez niego z minimalną prędkością, a więc masz sporo czasu na wykonanie manewru. Skąd miała wiedzieć, że ten debil sobie urządzi tam skocznię?
Gdyby każdy miał przewidywać zachowania innych kierujących sprzeczne z podstawami zdrowego rozsądku to nikt by nigdzie nie zajechał bo przy każdym jadącym zna przeciwka by się hamowało bo a nuż nagle skręci w lewo, a wyjazd z podporządkowanej by trwał w nieskończoność bo a nuż ten co tam go widać w pizdu daleko ma 300KM pod maską i jak zacznę wyjeżdżać to depnie gaz do podłogi.
Tak się nie da! Jeździ się z domniemaniem, że inni kierujący przestrzegają chociaż elementarnych zasad ruchu drogowego a nie robią sobie z drogi publicznej plac zabaw tudzież miejsce do popełnienia samobójstwa wyskakując komuś z premedytacją na czołówkę.
Tak oglądałem te wyczyny wielu motopizd i się zastanawiałem, jak najlepiej już przywalić w osobówkę? Chyba w przód (coś w stylu bohatera) i poleciec w piździec. Bo tak wyhamowywać na słupku B to trochę nie bardzo. A może są jacyś eksperci? Kłaść motur jak się da?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów