18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:11
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56
Popis życia
~_Yarko_ • 2024-01-01, 12:17
Nigdy nic mu tak dobrze nie wyszło jak to ....

30 grudzień, a w Jamajce taka pogoda.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
psotny_fiutek 2024-01-01, 12:20 3
Znów tarło na publicznej drodze i taniec godowy z kręceniem dupa przed kutasem nagrywającego motohomosexualisty...

Na szczęście Pan Bus wytłumaczył motozboczeńca
Zgłoś
lokal.szczecin 2024-01-01, 12:31 9
na Jamajce do chuja!
Zgłoś
~_Yarko_ 2024-01-01, 12:34 2
lokal.szczecin napisał/a:

na Jamajce do chuja!

Na Ukrainie , w Ukrainie, w Słowacji, na Słowacji.
Zdania są podzielone.
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-01-01, 12:42 6
_Yarko_ napisał/a:

Na czy w dupie do chuja, na Ukrainie , w Ukrainie, w Słowacji, na Słowacji.
Zdania są podzielone.

Chuja a nie podzielone.

Podzielone zdania to mogą być jedynie wśród poliniaków, polskojęzycznych, fajnopolaczków....

Polacy maja jedno zdanie w tym temacie. A mianowicie, piszą i mówią tak jak zawsze od setek lat.
Zgłoś
~_Yarko_ 2024-01-01, 12:45 4
psotny_fiutek napisał/a:

Chuja a nie podzielone.

To poczytaj trochę.
W Słowniku Języka Polskiego jest napisane:
Poprawne są dwa typy konstrukcji: (jestem) na Ukrainie oraz (jadę) na Ukrainę, a także (jestem) w Ukrainie oraz (jadę) do Ukrainy. Przyimek "na" jest zwyczajowo stosowany z nazwami obszarów, które stanowiły wraz z Polską jeden organizm państwowy (por. na Węgrzech, na Słowacji, na Litwie, na Białorusi itd.).

Nieuku
Zgłoś
psotna_cipka 2024-01-01, 12:48
Kto robi ewolucje na piździku, ten w cyrku się nie śmieje.
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-01-01, 12:55 9
~_Yarko_ napisał/a:

To poczytaj trochę.
W Słowniku Języka Polskiego jest napisane:
Poprawne są dwa typy konstrukcji: (jestem) na Ukrainie oraz (jadę) na Ukrainę, a także (jestem) w Ukrainie oraz (jadę) do Ukrainy. Przyimek "na" jest zwyczajowo stosowany z nazwami obszarów, które stanowiły wraz z Polską jeden organizm państwowy (por. na Węgrzech, na Słowacji, na Litwie, na Białorusi itd.).
Nieuku

Tak tak, bo definicja został nagle zmieniona całkiem przypadkiem... po 2022r. Cóż za przypadek !

A profesor Miodek, bezsprzeczny autorytet w jezyku polskim, w kilkanascie sekund wyjaśnia ten problem. Mówi NA.

Ale już wiem że się z tym nie zgodzisz, bo któż to dla ciebie jest profesor Miodek... ty wiesz lepiej propagandysto ukraiński...

Zachęcam do wysłuchania prof. filmik raptem 50 sekund.

Zgłoś
~_Yarko_ 2024-01-01, 13:00 1
psotny_fiutek napisał/a:

... ty wiesz lepiej propagandysto ukraiński...

Dziękuję, nie mam więcej pytań.

Ps.
Jest pewna różnica pomiędzy tym co jest zapisane w prawie, a pomiędzy czyjąś opinią.
Można się o tym przekonać np: w sądzie.
Poza tym film jest urwany i nie wiadomo co powiedzaiał potem.
Zgłoś
Siriuz 2024-01-01, 13:27 8
~_Yarko_ napisał/a:

Dziękuję, nie mam więcej pytań.
Jest pewna różnica pomiędzy tym co jest zapisane w prawie, a pomiędzy czyjąś opinią.
Można się o tym przekonać np: w sądzie.

psotny_fiutek dobrze Cię podsumował. Żeby tak wykłócać się o takie gówno, zwłaszcza kiedy znakomita większość Polaków mówi "na Ukrainę/Jamajkę", to trzeba być jebanym propagandystą. Jak jeszcze do tego promujesz kurewskie feminatywy i zaimki dla osób z dysforią płciową lub co gorsza osób zdrowych to zwyczajnie jesteś tęczowym oszołomem. I jebie mnie jaką schizę uda Wam się prawnie umocować. Wolni ludzie mają w dupie chore prawa i przepisy. Możecie nas wsadzać do więzień albo na szafot posyłać. Wasza choroba nie będzie naszą normalnością.
Zgłoś
SkoPio1 2024-01-01, 13:28 2
„30 grudzień”

Trzydzieści grudzień?
Wieje pod Kasprowym?
;>
Zgłoś
~_Yarko_ 2024-01-01, 13:33 1
Siriuz napisał/a:

psotny_fiutek dobrze Cię podsumował. Żeby tak wykłócać się o takie gówno, zwłaszcza kiedy znakomita większość Polaków mówi "na Ukrainę/Jamajkę", to trzeba być jebanym propagandystą. Jak jeszcze do tego promujesz kurewskie feminatywy i zaimki dla osób z dysforią płciową lub co gorsza osób zdrowych to zwyczajnie jesteś tęczowym oszołomem. I jebie mnie jaką schizę uda Wam się prawnie umocować. Wolni ludzie mają w dupie chore prawa i przepisy. Możecie nas wsadzać do więzień albo na szafot posyłać. Wasza choroba nie będzie naszą normalnością.

Szkoda z Wami dyskutować lepsza, znakomita większość.
Wolny człowieku bez praw i przepisów.
Zgłoś
Siriuz 2024-01-01, 13:38 5
_Yarko_ napisał/a:

Szkoda z Wami dyskutować lepsza, znakomita większość.
Poczytaj te swoje wypociny jak one brzmią, jak propaganda z byłej TVP.

Straszysz ludzi sądami za jebane przyimki... jedna z cech charakterystycznych jadu TVN, co teraz tylko potwierdzasz wypominając jeszcze TVP.
Zgłoś
M883 2024-01-01, 14:13 2
Ja może wtrącę swoje 3 grosze. Jamajka jest państwem-wyspą. W stosunku do wysp używamy zwrotu "na". Na Jamajkę, na Maderę, na Maltę, na Sardynię.
Zgłoś
420710247365 2024-01-01, 14:26 1
Bomboklaaat! O kurwa rozjebał się ziomek!
Ale niespodzianka.
Jamajczycy nigdy nie byli mocni w zdolności przewidywania konsekwencji swoich czynów.

SkoPio1 napisał/a:

„30 grudzień”

Trzydzieści grudzień?
Wieje pod Kasprowym?
;>

Jakieś podwyżki będą w nowym roku dla polonistów czy dalej 3k PLN netto?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem