📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wiem.To Omega.
Rozjebałem taka ojcu jak miałem 18lat. Była to 2.5 wersja jakaś diamant i w tamtych czasach zajebista fura. Dostałem wpierdol, pociął mi prawko i wyjebał do kosza po czym powiedzial że następnym autem jakie będę miał to będzie takie na jakie sam zapracuje i kupie. Zaczela sie praca na budowie te sprawy i kupiłem trabanta 601s od ziomka z osiedla, pozniej maluchy, łady i inne padaczki w których się głównie bakało z ekipą. Ehh piękne czasy
Bloblas napisał/a:
Rozjebałem taka ojcu jak miałem 18lat. Była to 2.5 wersja jakaś diamant i w tamtych czasach zajebista fura. Dostałem wpierdol, pociął mi prawko i wyjebał do kosza po czym powiedzial że następnym autem jakie będę miał to będzie takie na jakie sam zapracuje i kupie. Zaczela sie praca na budowie te sprawy i kupiłem trabanta 601s od ziomka z osiedla, pozniej maluchy, łady i inne padaczki w których się głównie bakało z ekipą. Ehh piękne czasy
Piekne czasy. Teraz rurkowce w pomalowanych paznokciach zglosilyby sprawe na plokulatule i ojciec skonczylby w wiezieniu za znecanie sie nad dzieckiem. Malolat dorastalby z mama i plodzil kolejne pokolenie ludzkich spierdolin.
Mógł bliżej stanąć...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów