📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Bez takiego gównostanu jak Indie Sadistic.pl stracilby wiele fajnego materiału xD
A co on chciał wysiąść bo tak się dziwnie patrzył
I ręką coś machał do kierownika
I ręką coś machał do kierownika
Kurwa, stary, łysy cep a tępy jak dzieciak.
Hindusi (bo tak mi to wygląda) to chyba najgłupsza nacja na naszym globie. Chodzi o przeciętnego hindusa srającego na ulicy, bo wiadomo, że mają też kastę intelektualistów.
-Premium za grosze: sadistic.pl/user/premium
-Zrzutka: KLIK
Pozdrowienia dla wszystkich Sadoli!
Hindusi (bo tak mi to wygląda) to chyba najgłupsza nacja na naszym globie. Chodzi o przeciętnego hindusa srającego na ulicy, bo wiadomo, że mają też kastę intelektualistów.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Kurwa, stary, łysy cep a tępy jak dzieciak.
Ostatnio ktoś mapkę z wykresem światowego IQ wstawiał na Sadola. Obawiam się że Hindusi nie są najgłupsi.
Wszystkie 3 pierwsze miejsca najniższego IQ zgarnęła Afryka
Boli go głowa.
Ale to bylo dobre! Mozesz powtorzyc ten numer?
Kurwa. Mają internec a nadal zero wyciągniętych wniosków. Oby tak dalej
Flodzia, kiedy ty wybierzesz się taką podróż. Mogę podrzucić rozkład PKP.
psotny_fiutek napisał/a:
Ostatnio ktoś mapkę z wykresem światowego IQ wstawiał na Sadola. Obawiam się że Hindusi nie są najgłupsi.
Wszystkie 3 pierwsze miejsca najniższego IQ zgarnęła Afryka
Afryka nie ma konkurencji jeśli chodzi biedę umysłową i każdą inną.
Gdyby nie Brytyjczycy to srających na ulicy byłoby jeszcze więcej, ale trochę ich ogarnęli w czasach kolonialnych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów