18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Mój głupi braciszek wybrał się na przejażdżkę samochodem tatusia...
Bez prawka (zdał, ale jeszcze nie ma go w ręce) Przejechał skrzyżowanie tak, jakby w ogóle nie było żadnych znaków.
Auto 5 letnie, nie bite, ponad 100k km bez kolizji, a tu zong.

Poduszki wybite, napinacze, maska, lampy, zderzak i nie wiadomo co jeszcze. Autocasco na nic, prawdopodobnie nie dostaniemy ani złotówki i brat będzie musiał pokryć koszty naprawy...
Brat jeszcze żyje, potem wstawię fotki na hard, jak go tata skopie za to

Ściszyć głośniki!!!

Zdechnę, to w piekle miejsce mam zapewne pewne!
Zgłoś
wudun 2013-02-17, 12:33
Jak ja zdawałem na prawko to dopiero pokwitowanie odbioru upoważniało do jazdy samochodem(przed to tak jakbyś nie miał prawka). Pewno się chuj śpieszył żeby na nowych zasadach nie zdawać;D
Co do ramy to na bank krzywa. Przypierdolił w okolice mostu więc prawa strona się cofnęła
Zgłoś
opek92 2013-02-17, 12:33 5
Ale szkody chyba małe bo nie było żadnego "kurwa mać" ani "wpizdiet jebana suka"
Zgłoś
MASTERM00DY 2013-02-17, 12:38
najbardziej znane skrzyżowanie w lublińcu, jak dla mnie, z racji na swoją specyfike i wypadkowość. każdy tam się zatrzymuje i patrzy w każdą możliwą stronę, a Twój brat zajebał jak dzik w sosny masakra
Zgłoś
wafelq 2013-02-17, 12:49
Cytat:

najbardziej znane skrzyżowanie w lublińcu, jak dla mnie, z racji na swoją specyfike i wypadkowość. każdy tam się zatrzymuje i patrzy w każdą możliwą stronę, a Twój brat zajebał jak dzik w sosny masakra

Cytat:

Dokładnie!

Patrysio napisał/a:

Raca w glosnikach?

Tak jest!

Zgłoś
tigerqaz 2013-02-17, 12:51 1
gabstok napisał/a:

z dwa 2km/h szybciej i astra dostałaby strzał w słupek... czyli hard gwarantowany. Twój brat to debil.

Co Ty piszesz... nie przy tej prędkości, przecież on ledwie go puknął

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
makabrax 2013-02-17, 12:52
z AC jeżeli klauzula że nie będzie jeździł nikt poniżej 25(26-28 w zależności od TU)roku życia nie została wykupiona to nie dostaniecie nic
co do OC, tam jest klauzula 21lat, znowu w przypadku niewykupienia i tego wypadku będzie udział własny w szkodzie znowu w zależności od TU od 2tys w górę

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
błazen 2013-02-17, 12:55
Nie dosyć, że idiota to jeszcze jakiegoś syfu słucha. Ściszyłem ale niewiele pomogło.
Zgłoś
mare30ks 2013-02-17, 13:01 3
jakies to typowe, mlody typ i obowiazkowo muza typu jestem gangsterem z osiedla hwpd jp1000% gangsta stajla KULOM sie nie klaniam

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
SCSI-9 2013-02-17, 13:02 5
znak STOP
Nie uwierzył czy nie widział??
Zgłoś
runmadafaka 2013-02-17, 13:05 7
wudun napisał/a:

Jak ja zdawałem na prawko to dopiero pokwitowanie odbioru upoważniało do jazdy samochodem(przed to tak jakbyś nie miał prawka). Pewno się chuj śpieszył żeby na nowych zasadach nie zdawać;D
Co do ramy to na bank krzywa. Przypierdolił w okolice mostu więc prawa strona się cofnęła

rama w passacie? most w astrze g? mało widziałeś..
Zgłoś
dumad 2013-02-17, 13:10
AUTORZE wrzuć fotki rozbitego autka

na nowe autko was stać to i nanaprawę też będzie

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
Ryzuald 2013-02-17, 13:11
Szczerze mówiąc to masz brata debila:D. Gdy włączyłem filmik (UMCY UMCY) to wiedziałem, że będzie grubo bo jakiś baran za kółkiem siedzi jedzie. Powinni mu prawo jazdy zabrać na 10 lat za głupotę
Zgłoś
wafelq 2013-02-17, 13:15 20

dumad napisał/a:

AUTORZE wrzuć fotki rozbitego autka

na nowe autko was stać to i nanaprawę też będzie

Proszę bardzo

Zgłoś
VectorOPC 2013-02-17, 13:28
No, tanio to tego dobrze nie zrobi. Same poduszki z sterownikiem, napinaczami i wszystkimi pierdołami które MUSI się wymienić do poprawnego zadziałania w przyszłości, to przy Passacie B6 ponad 7000zł za obie czołowe. Młody dostał poważną nauczkę na przyszłość, oby wyciągnął wnioski.
Zgłoś
T-Will 2013-02-17, 13:33 6
I na chuj takiego kretyna trzymać w domu? Wyjebcie go na bruk, bo z tego już nic nie będzie oprócz pasożyta i darmozjada.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów