18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Mój głupi braciszek wybrał się na przejażdżkę samochodem tatusia...
Bez prawka (zdał, ale jeszcze nie ma go w ręce) Przejechał skrzyżowanie tak, jakby w ogóle nie było żadnych znaków.
Auto 5 letnie, nie bite, ponad 100k km bez kolizji, a tu zong.

Poduszki wybite, napinacze, maska, lampy, zderzak i nie wiadomo co jeszcze. Autocasco na nic, prawdopodobnie nie dostaniemy ani złotówki i brat będzie musiał pokryć koszty naprawy...
Brat jeszcze żyje, potem wstawię fotki na hard, jak go tata skopie za to

Ściszyć głośniki!!!

Zdechnę, to w piekle miejsce mam zapewne pewne!
Zgłoś
g................1 2013-02-17, 13:37
Co za kretyn, żeby na stopie się nie zatrzymać. Dobrze mu tak, niech ginie.
Zgłoś
dolarinho 2013-02-17, 13:40 6
Ja uważam, że prawo jazdy powinno być od 21 roku życia... Dzisiejsi 18 latkowie są na tyle nieodpowiedzialni i tępi, że bałbym im dać prowadzić kosiarkę nie mówiąc już o aucie...
Zgłoś
Shidu 2013-02-17, 13:40
Może myślał , że pierwszeństwo ma ten kto ma AC !
Zgłoś
SkoQ 2013-02-17, 13:45 1
Przez takich umiera rok w rok tysiące osób...

Jestem windykatorem, i lubię swoją pracę. Serio.
Zgłoś
wafelq 2013-02-17, 13:50
19 lat ma w kwietniu, ale to nic nie zmienia sam nie wie czemu się nie zatrzymał, a astrę w ostatniej chwili zauważył.

Zgłoś
luftwafel 2013-02-17, 13:51 12
To ja może opowiem swoja historie.
Wakacje 2011, jade sobie Fordem Fusionem rodzicow, i podobnie jak Astra na filmie, oberwałem od autobusu. Na moje nieszczescie autobus wparował centralnie w drzwi kierowcy. Mnie transportowali smiglowcem do szpitala w Sosnowcu (sic!). Bedąc nieprzytomny 6 dni spedzilem na OIOMie. Nie wiadomo było czy ze śpiączki się wybudzę, a jeśli się wybudzę, to czy nie będę warzywem. Zdjec niestety nie posiadam, ale Fusion nie nadawał się do niczego, rodzcie dostali za niego bodajże 2,4k (wczesniej. bezwypadkowy, rocznik bodajze 2006). Od tamtej pory (mimo, że wina kierowcy autobusu) zatrzymuje się na każdym jebanym stopie, na każdym skrzyżowaniu rozglądam się kilka razy. Zycie jest zbyt cenne, by tracic je za kierownica.
Tak wiec SADOLE, JEŹDZIMY Z GŁOWĄ!
Zgłoś
p................x 2013-02-17, 13:54
0:39 znak d-2
Zgłoś
S................k 2013-02-17, 13:56 1
@dolarinho

Nie przesadzaj, ja zrobiłem prawko i 6 dni po 18 urodzinach miałem papier w ręku, nie miałem do tej pory żadnego wypadku, kolizji czy stłuczki (raz mi cylinderek się zjebał i zleciało sporo płynu hamulcowego przez co ciężko się hamowało, ale to raczej nie moja wina). Bardziej niż limit wiekowy przydałyby się jakieś testy na odpowiedzialność.
Zgłoś
AtoPeszek 2013-02-17, 14:00
Kurwa co za debil.
We własnym mieście nie wiedzieć jaka jest organizacja ruchu.
Tym bardziej, że pewnie chodził tędy codziennie do szkoły (Lubliniec skrzyżowanie Sobiekiego i Żwiarki i Wigury).
Zabrać/nie wydawać prawa jazdy, piechotą niech chodzi! I jeszcze mu na łeb przykleić zielony listek, żeby inni użytkownicy ruchu wiedzieli, że to potencjalne zagrożenie.
Zgłoś
zonk 2013-02-17, 14:18 2
HAL-9000 napisał/a:

Zabiłbym gnoja gołymi rękami. Na miejscu Twojego ojca i kierowcy astry.

@SQT
A gdzie jest napisane że stary dał mu kluczyki?

BTW. Jak tyle klamotów to i pas przedni do wymiany, zawieszenie do ustawienia a auto do prostowania na ramie. Na bank jest krzywe po takim strzale.

Jak można wziąć od ojca auto bez niczego ? Ja bym nawet nie pomyślał żeby się nie zapytać o takie coś. No cóż gnoje teraz są wychowywani że wszystko mogą.
Zgłoś
p................a 2013-02-17, 14:19
znak,drzewo,znak,drzewo,znak,drzewo
rozumiem chlopaka ze spowodował chłopaka, mogl szybciej jechac a tak staral sie zrozumiec znaki
Zgłoś
wafelq 2013-02-17, 14:23
pika napisał/a:

znak,drzewo,znak,drzewo,znak,drzewo
rozumiem chlopaka ze spowodował chłopaka, mogl szybciej jechac a tak staral sie zrozumiec znaki

Zgłoś
tomusrydy 2013-02-17, 14:27
Uhm, rozumiem, auto po kursie mu już nie gaśnie i wielki pan drogi
Ledwo po zdaniu prawka to jeszcze się patrzy na wszystkie znaki, przynajmniej ja tak miałem. Nie dawać prawka pajacowi...
Zgłoś
John Deere 2013-02-17, 14:32 1
dolarinho napisał/a:

Ja uważam, że prawo jazdy powinno być od 21 roku życia... Dzisiejsi 18 latkowie są na tyle nieodpowiedzialni i tępi, że bałbym im dać prowadzić kosiarkę nie mówiąc już o aucie...

Jak ty taki jesteś lub byłeś albo masz takiego syna lub córke to pozdro Nie każdy jest taki, jeżdże od 12 roku życia prawko od 16. Teraz mam 18 lat i wyjeżdżone setki godzin. Jak już to powinno sie indywidualnie sprawdzać a nie do jednego wora wszystkich wrzucać, poza tym jak ktoś jest debilem to raczej nie zda tego egzaminu.
Zgłoś
xBaker 2013-02-17, 14:32 1
Jeszcze bardziej niż głupoty Twojego brata nie rozumiem kurwa Ciebie, wrzucasz zdjęcia, opisujesz wszystko ''na internetach'' jakby jakiś Twój wróg się rozpierdolił na skrzyżowaniu, a to tylko Twój braciszek.
Widać, jak się wzajemnie szanujecie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów