18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Mój głupi braciszek wybrał się na przejażdżkę samochodem tatusia...
Bez prawka (zdał, ale jeszcze nie ma go w ręce) Przejechał skrzyżowanie tak, jakby w ogóle nie było żadnych znaków.
Auto 5 letnie, nie bite, ponad 100k km bez kolizji, a tu zong.

Poduszki wybite, napinacze, maska, lampy, zderzak i nie wiadomo co jeszcze. Autocasco na nic, prawdopodobnie nie dostaniemy ani złotówki i brat będzie musiał pokryć koszty naprawy...
Brat jeszcze żyje, potem wstawię fotki na hard, jak go tata skopie za to

Ściszyć głośniki!!!

Zdechnę, to w piekle miejsce mam zapewne pewne!
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2013-02-17, 17:09
To czyhaj teraz z kamerą na ojca Chętnie zobaczę, jak twój niedorozwinięty umysłowo brat dostaje wciry. Współczuję takiego brata :p
Zgłoś
Kim Dzong Il 2013-02-17, 17:17 2
Kurde moje miasto Lubliniec i za to kurde kocham to miejsce . Rozumiem że brat dostał przepustkę z naszego kochanego psychiatryka.
Zgłoś
w................t 2013-02-17, 17:36
No i prawidłowo- jednostka sama się wyeliminowała

Szkoda tylko tej vectry czy tam astry ")
Zgłoś
JADOWITY_SZCZYMSZYL 2013-02-17, 17:46
no i Lubliniec na sadolu
Zgłoś
MrSpook 2013-02-17, 18:03 1
Prawko chyba wygrał w loterii z czipsów

komuchożerca
Zgłoś
p0rucznik 2013-02-17, 18:35
Rems napisał/a:

nie chciałbym cię urazić, ale twój brat to kompletny idiota i powinni zabrać prawko na 5-10 lat aż zmądrzeje bo mentalnie jest na poziomie gimbazjum... umca umca na maxa i w pizdę.

Zróbcie to szybko zanim kogoś zabije.

pizda to pizda a HUJ to HUJ trzeba patrzyĆ na znuKI
Zgłoś
hrabia9933 2013-02-17, 19:36
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
lemo1029 2013-02-17, 19:49 5
W każdym wieku można spowodować wypadek. Mam ponad 3 lata prawo jazdy. Sytuacja taka: rondo ze znakiem ustąp pierwszeństwa. Zatrzymuje się i czekam spokojnie. Aż tu bum w tył wysunęło mi auto na rondo bum w przód.
Wysiadam w szoku, patrze gość 50+ wysiada z Q7 i do mnie ze sprutą, czemu się zatrzymałem (!?). Tłumaczę a on nic. Dopiero policja jak przyjechała to mu wyjaśniła dlaczego wina leży po jego stronie.
I auto poszło do kasacji. Facet musiał kupić Fabię 2006r w ramach zadośćuczynienia.

A wracając do filmu: brat twórcy tematu musiał się zagapić lub rozkojarzyć. Bo z taką prędkością spokojnie by wykontrował i wyhamował.

i tutaj kurwa mnie rozpoznali
Zgłoś
bride 2013-02-17, 20:18 3
Ludzie ! Nic się tak na prawdę nikomu nie stało co jest najważniejsze ! Chłopak zarobi na naprawę samochodu kilka tysięcy i będzie miał nauczkę , zresztą.. rodzice już mu przegadają do rozsądku Następnym razem kiedy wsiądzie za kierownicę będzie czytał znaki , a nie myślał o niebieskich migdałach . A nazywanie go ,,debilem" i wysyłanie do psychiatryka jest przesadą .
Zgłoś
wafelq 2013-02-17, 21:29
chrap 2013-02-17, 21:38 3
Niby kurwa portal rozrywkowy, a wszyscy spięci i najmądrzejsi. Brawura i lekkomyślność to jest właśnie młodość, ale widzę, że większość to od 8 roku życia zapierdala pod krawatem. Na pewno nikt go po plecach za to nie poklepał, przypuszczam że wie że spierdolił sprawę i będzie musiał za to pokutować przez dłuższy czas.

EDIT: A najśmieszniejsze jest to, że połowa wypowiadających się jeszcze nawet prawka robić nie może
Zgłoś
Shady_ 2013-02-17, 22:00
dominik666 2013-02-17, 22:21 1
Widac że hrabiego9933 nie matka piersią ,a ojciec chujem karmił.
Zgłoś
MrSpook 2013-02-17, 23:10
Za samą muzykę w tle szczylowatemu pajacowi się należy oklep ryja, nie mówiąc o tym STOPie!

@Shady_ , @wafelq, wy co najwyżej to proboszczowi we własnej wiosce możecie obciągnąć!

A do mnie i tak nie dojedziecie, bo się rozwalicie na pierwszym lepszym STOPie/drzewie.

komuchożerca
Zgłoś
R.G. 2013-02-17, 23:13
Shit Happens. Ja też w grudniu jak były największe ślizgawice rozbiłem matce Mondeo '99 na prostej drodze a na dodatek na mojej własnej ulicy. 3 kloce za lakiernika, części i pierdoły a nawet maski nie uszkodziłem + na wiosnę płot sąsiadowi wymieniam :/ Hujnia z patatajnią wiem jak jest, najbardziej szkoda pieniążków.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów