I kolejny genialny komentarz nagrywającego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a od jutra gimnazjum będzie krzyczeć "płytkę wydarło" tak jak "ale urwał" i "daj kamjenia"
W Twoim filmiku zdecydowanie leszy efekt. Poleciała jak szuter spod koła rajdówki na oesie
W Twoim filmiku zdecydowanie leszy efekt. Poleciała jak szuter spod koła rajdówki na oesie
Co do pierwszego filmiku, kurcze trochę za głośno miałem włączone żałuje tego :/ a co do filmiku paner666 też żałuje że obejrzałem :/
Zdrowe E24 524td to czysty rarytasik ...ale komentarz , jak zwykle - bo to Polska
zonabregana napisał/a:
zabytkowa beemka, spalone sprzęgło i zajechany bieżnik - kultowe to to nie będzie
Pierdolony mechanik sie znalazl...wszyscy z koziego grodu tacy pojebany czy ty to jakis wyjatek?
up większość posiadaczy nie ma zielonego, ba nawet seledynowego pojęcia co ma.
@zonabregana To jest facet ;]
@Champion69
E24 kurwa czy ty jakis slepy jestes i znawce udajesz, to 5 E28
E24 to byla stara 6 i tam nie bylo silnikow turbo dezla
E24 kurwa czy ty jakis slepy jestes i znawce udajesz, to 5 E28
E24 to byla stara 6 i tam nie bylo silnikow turbo dezla
No ok, sprzeczki między tym jakie to "e" rozumieć można. Jesteście chociaż zgodni co do koloru, że jest srebrny ten pojazd?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów