📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Taki happy end to ja rozumiem, zasłużone piwo Kacu
Ojciec całe 3 miesiące zapierdalał na skuter z tesco i potem takie pomysły...
A już mnie tytuł rozczarował
i dobrze tym kurwom! sa uzytkownikami ruchu i powinni zdawac egzamin na prawa jazdy jak kazdy kierowca a nie kurwa na dowod jezdzic! jak zawsze popierdolone polskie prawo rzadzi.
@up
Zafunduj takim ludziom prawo-jazdy, kiedyś nie mieli nawet kart motorowerowych, i jazda była dozwolona od lat 12, i nikt nie narzekał. Chociaż, jak tak ostatnio patrzę, to mało kto ma pojęcie o przepisach, a wszyscy na auta zdają prawo jazdy. Przypadek?
Ps. Poza tym kat.Am na pojazd do poj.50ccm wchodzi w nast. roku więc...
Zafunduj takim ludziom prawo-jazdy, kiedyś nie mieli nawet kart motorowerowych, i jazda była dozwolona od lat 12, i nikt nie narzekał. Chociaż, jak tak ostatnio patrzę, to mało kto ma pojęcie o przepisach, a wszyscy na auta zdają prawo jazdy. Przypadek?
Ps. Poza tym kat.Am na pojazd do poj.50ccm wchodzi w nast. roku więc...
bachnie borrrrrrrrrrrut leeet- po jakiemu to
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów