📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Prawdziwej natury małpy nie oszukasz.
Przykro się ogląda jak czarny imponuje tylu białym laskom...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Samiec przystąpił do swoich tradycyjnych ruchów godowych, w celu zdobycia partnerki do kopulacji dającej szansę na przetrwanie gatunku. Samica jednak nie była zainteresowana...
Bo to stół szwedzki.
E tam, murzynek z dystansem do siebie, na filmiku wszyscy się dobrze bawią, nie widzę problemu. Wyjmijcie te kije z dup bo tego zrzędzenia nie da siejuż czytać i słuchać. Muzyka Future - Mask off
@upupup Future - Mask Off czy jakoś tak
założe sie o wszystko że te białe mu ciągną
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów