18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Podporucznik_Bao_Bao 2017-06-10, 0:23 1
Prawdziwej natury małpy nie oszukasz.
Zgłoś
repowski 2017-06-10, 0:59 56
Zgłoś
~Velture 2017-06-10, 9:09 5
Przykro się ogląda jak czarny imponuje tylu białym laskom...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
spinaczel 2017-06-10, 12:43 1
Spieszmy się deportować imigrantów, tak szybko sami się anihilują...

"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Zgłoś
KrisCFC 2017-06-10, 12:53 1
Samiec przystąpił do swoich tradycyjnych ruchów godowych, w celu zdobycia partnerki do kopulacji dającej szansę na przetrwanie gatunku. Samica jednak nie była zainteresowana...

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
KillerLaugh 2017-06-10, 13:07 1
Velture napisał/a:

Przykro się ogląda jak czarny imponuje tylu białym laskom...

Bo to stół szwedzki.
Zgłoś
Rudinxon 2017-06-10, 13:21
Małpie figle

PS. Co to za piosenka w tle?
Zgłoś
ferdziu7 2017-06-10, 14:43
E tam, murzynek z dystansem do siebie, na filmiku wszyscy się dobrze bawią, nie widzę problemu. Wyjmijcie te kije z dup bo tego zrzędzenia nie da siejuż czytać i słuchać. Muzyka Future - Mask off
Zgłoś
vasik 2017-06-10, 15:22
zawiodłem się liczyłem na bardziej szczęśliwe zakończenie
Zgłoś
V................m 2017-06-10, 15:46 2
@upupup Future - Mask Off czy jakoś tak
Zgłoś
mateuszsadoltzr 2017-06-12, 1:27
założe sie o wszystko że te białe mu ciągną
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów