Bo to pewnie ich stałe miejsce na popisy, stąd tyle śmieci. Co nie zmienia faktu, że to świadczy o ich "kulturze".
Alcohol - Life's LubricantKurwa, pustynia w pizdu, a syf jak u mnie przy śmietniku. I te małpy mają nagle zacząć żyć w naszych miastach? Wyjebać ich na ryj z jadącego samochodu...aaa no tak. Oni sami to sobie robią.
Idź w naszym kraju, wysokiej kultury i cywilizacji, nad dowolny staw, do dowolnego lasu czy parku i znajdziesz masy śmieci i wszelkiego rodzaju odpadów. I wyobraź sobie, że to nie ciapaki zostawili tylko biali, katoliccy Polacy. Jesteśmy narodem syfiarzy, nie gorszych od tych kozojebców z filmu.
panowie wszystko potwierdzam akurat tak sie zlozylo ze u szmatoglowych bede pracowal jeszcze przez dwa lata ale kobiet im zazdroszcze ps znajomy angol za posiadanie litra wina wlasnej roboty mial dostac 230 batow publicznie krolowa go wykupila dla wtajemniczonych to SA
Dawaj coś więcej na temat. Opowieści z pierwszej ręki z kałowa zawsze mile widziane na sadolu.
Idź w naszym kraju, wysokiej kultury i cywilizacji, nad dowolny staw, do dowolnego lasu czy parku i znajdziesz masy śmieci i wszelkiego rodzaju odpadów. I wyobraź sobie, że to nie ciapaki zostawili tylko biali, katoliccy Polacy. Jesteśmy narodem syfiarzy, nie gorszych od tych kozojebców z filmu.
Nie wiem z jakiego zadupia pochodzisz, ale jak Ci tu nie pasuje to wy.. idź sobie tam do tych ciapatych, może są mniejszymi syfiarzami od Polaków