Te dzieci musiałby być debilami
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszejPojebalo wszystkich, nasze dzieci zapytane w przyszlosci "Kim byl Adolf Hitler?" po sprawdzeniu w sieci stwierdza "Gwiazda muzyki"... "udomawiamy" najwieksze potwory naszej historii
wasze dzieci na pewno.
A tak na poważnie RecWiz:
-Hitler nie był potworem (tak gimy - sarkazm)
-Kochał Stalina
-Walczył z duchami
-Kochał małe dzieci
-Przyjaźnił się z PedoBearem
Pojebalo wszystkich, nasze dzieci zapytane w przyszlosci "Kim byl Adolf Hitler?" po sprawdzeniu w sieci stwierdza "Gwiazda muzyki"...
To niby według ciebie kim on był, jak nie gwiazdą muzyki?
Ps. Macie jeszcze jakieś jego piosenki?
To niby według ciebie kim on był, jak nie gwiazdą muzyki?
Ps. Macie jeszcze jakieś jego piosenki?
Hitler & Jackson Hits
1. Jew Criminal
2. Bad Jew
3. This is Jew
4. Will You Be Jew
5. Black or Jew
Nakręcił też kilka filmów
1. Uwolnij Żyda
2. Prison Jew
3. Niemiecka Masakra Żydem Mechanicznym
A myślicie, że skąd sie wzięli Jonas Brothers - ukochany zespół nastolatek? Jako prawdziwi muzycy zaczerpnęli z historii - Jews Brothers
Hitler & Jackson Hits
1. Jew Criminal
2. Bad Jew
3. This is Jew
4. Will You Be Jew
5. Black or Jew
Nakręcił też kilka filmów
1. Uwolnij Żyda
2. Prison Jew
3. Niemiecka Masakra Żydem Mechanicznym
A myślicie, że skąd sie wzięli Jonas Brothers - ukochany zespół nastolatek? Jako prawdziwi muzycy zaczerpnęli z historii - Jews Brothers
Ta, i jeszcze do tego "Jak rozpętałem 2 wojnę światową - Historia Prawdziwa"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów