18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Poprawność polityczna
maniiiek • 2013-01-26, 18:22
Szef wzywa sekretarkę:
- Miranda, jesteś z nami już 3 lata, w pracy nic nie robisz, chamsko odnosisz się do klientów, olewasz mnie, bardzo cię proszę, weź się wreszcie w garść i zacznij normalnie pracować.
- Tia? To zwolnij mnie, baranie.
- A ty znów swoje… Przecież wiem, że jesteś afrolesbijką żydowskiego pochodzenia.

Jedyną przyczyną zła na świecie jest skurwysyństwo.
Zgłoś
kolosialdo 2013-01-26, 20:18 4
No właśnie. Nie zdziwię się jeżeli za parę lat tak będzie
Zgłoś
mahalik666 2013-01-26, 21:01 6
kolosialdo napisał/a:

No właśnie. Nie zdziwię się jeżeli za parę lat tak będzie

Juz tak jest, nie możesz obrazić takiej osoby, bo dostaniesz grzywne, no a zwolnienie z pracy to juz chyba zamykają...
Zgłoś
Olasty 2013-01-26, 21:04
szach mat pracodawcy
Zgłoś
bosmanZGR 2013-01-26, 21:11 3
kurwa, najgorsze ze teraz sie z tego smiejemy, a za chwile tak wlasnie to bedzie wygladac... ;/
Zgłoś
dostępny_nick 2013-01-26, 21:16
Pewnie jeszcze na dodatek rudą ;>!
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-01-26, 21:19 35
Nie rozumiem, dlaczego pracownik ma czelność posądzać pracodawcę o jakieś nietolerancje czy coś, gdy zostanie zwolniony. Powiedzmy jestem pracodawcą i to moja sprawa kogo zatrudniam, kogo wypierdalam na zbity pysk. Chcę kogoś zwolnić to proszę, wypłacam mu/jej kasę za przepracowany czas i niech spierdala. Jest gejem/żydem/murzynem? Chuj mnie to obchodzi, może to źle wpływa na wizerunek mojej firmy.
Zgłoś
maciek24043 2013-01-26, 21:20 5
~Sklej napisał/a:

Nie rozumiem, dlaczego pracownik ma czelność posądzać pracodawcę o jakieś nietolerancje czy coś, gdy zostanie zwolniony. Powiedzmy jestem pracodawcą i to moja sprawa kogo zatrudniam, kogo wypierdalam na zbity pysk. Chcę kogoś zwolnić to proszę, wypłacam mu/jej kasę za przepracowany czas i niech spierdala. Jest gejem/żydem/murzynem? Chuj mnie to obchodzi, może to źle wpływa na wizerunek mojej firmy.

To co mówisz jest słuszne, ale nie dla tych debili u władzy.
Zgłoś
Brona_Talerzowa 2013-01-26, 21:28 3
Gdyby ktoś chciał zwolnić kogoś z powodu rasy, to prawdopodobnie nigdy by kogoś takiego po prostu nie zatrudnił...
Zgłoś
W................e 2013-01-26, 21:46
Jaki z tego morał? Wszyscy zostańmy afrolesbijkami Żydowskiego pochodzenia
Zgłoś
Mortalisrox 2013-01-26, 21:53 1
teraz się z tego śmiejemy za pare lat jak tak dalej pójdzie u nas tak będzie. Jak ktoś za granicą pracował to pewnie spotkał się z takim przypadkiem że w większych firmach ciężko wyrzucić jakiegoś ciapatonga czy innego czarnucha bo się powołuje na rasizm. Pracowałem w anglii na magazynie sieci supermarketów, "pracowała" taka jedna brudaska, przez 9 godzin przepracowywała tyle co jedna osoba w godzinę. Pytam się menadżera dlaczego jej pozwala tak się opierdalać a nas (polaków, litwinów, łotyszy) pogania. Odpowiedział że już ją raz wywalili tylko zatrudniła prawnika i oskarżyła menadżerów o rasizm. I "pracuje" dalej.
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-01-26, 22:23 1
Kumpel mi opowiadał, jak to ktoś z jego rodziny był w Holandii i poszedł na próbę do jakiejś firmy, gdzie jego zadaniem było spawanie czegoś tam. I ten nasz Polak spawał lepiej, szybciej i dokładniej niż jakiś turas czy inny brud. Szef się nawet nie zastanawiał tylko wypierdolił turasa i zatrudnił naszego, po czym brud poszedł na skargę, że rasizm, dyskryminacja itd...
Zgłoś
pikowanadama 2013-01-26, 23:14
Znajoma kiedys opowiadala jak pracowala w angli podbijal do niej murzyn byl strasznie natretny mimo ze jej maz pracowal razem z nimi. Czarnuch pewnego dnia poszedl na skarge do szefostwa ze ona nie chce sie z nim umowic, ye jest to rasizm i powinni ja zwolnic
Zgłoś
m_mytnik 2013-01-26, 23:23
Jak się poda dobry powód, to można być nawet ciapatą lesbą i nic pracodawcy nie zrobią.
Zgłoś
maniiiek 2013-01-27, 17:12
@up niestety, ale nie ma dostatecznie dobrych powodów.

Jedyną przyczyną zła na świecie jest skurwysyństwo.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów