18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
"Poprawność" polityczna
miszczcieniu • 2013-06-23, 13:24
Cytat:

Być może niebawem uczniowie wiedeńskiej szkoły na pytanie o oblężenie Wiednia w 1683 roku będą tylko bezradnie rozkładać ręce.

Przez wzgląd na tureckich imigrantów dyrektor jednej z wiedeńskich szkół zaproponował, aby nie poruszać tego tematu w klasach. Tym, którzy się nie zastosują, grozi przeniesienie. Jak informuje gazeta „Krone”, dyrektor uznał, że Turcy mogą się obrazić, jeżeli będzie przypominało się im o ich porażkach. Nie jest już dla niego istotne, że jest to ważne wydarzenie z austriackiej historii, kiedy to Wiedeń dwukrotnie odparł oblężenie.

Rodzice uczniów są oburzeni decyzją dyrektora. „Krone” pisze o fałszowaniu historii.

źródło : wolnemedia.net

bonus :

lubimyczytac.pl/profil/235724/grzegorz-nikrandt
Moje życie to ciągłe mantry o pokój
Za Chiny nie dają mi go te mantry #Tybetańczyk
Zgłoś
Black271 2013-06-23, 13:30 6
Tym sposobem nim się spostrzegą będą w obozach utylizacji nie-muzułmanów, ale umrą z radością w oczach, bo poprawność polityczna i uległość wobec każdej mniejszości zostanie zachowana!
Zgłoś
BongMan 2013-06-23, 13:32 19
Austria - pomiot niemca. Nie szkoda mi ich. Zresztą gdyby nie Polacy, to ten kraj zostałby rozjebany już w 1683.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
gabrychchch 2013-06-23, 13:33
Allah akbar!!!
Zgłoś
w................4 2013-06-23, 13:34 14
Lewaczki chcą to samo zrobić z Polską. Jeśli chcecie nam zrobić drugą Europę, to może w sensie zarobkowym, aby ludzie nie musieli kombinować. Niepotrzebne nam tu hordy muslimów, islam, zmodernizowany model rodziny składający się z dwóch ojców i dzieci z probówki, niepotrzebna walka z kościołem, niepotrzebna walka z patriotyzmem i różowy orzeł! Żeby POLSKA była POLSKĄ!

P.S. najlepsze, jak lewacka tolerancja kończy się na temacie ludzi o innych poglądach i temacie kościoła tu ich tolerancja nie sięga coż za hipokryzja!
Zgłoś
Henboh 2013-06-23, 13:39 50
Idąc tym tropem, można całą historię wyjebać do śmieci, bo zawsze będzie czyjaś porażka. Wojny światowe? Nie urażmy Niemców. Rozbiory? Polaków szkoda. Zimna wojna? Nie drażnijmy Ruskich. Wynalezienie koła/odkrycie ognia? Małpy nam nie wybaczyły do tej pory, że im to sprzed nosa zwinęliśmy.

Poprawność polityczna, miała sensowne podstawy, do póki nie zaczęto z nią przesadzać. Teraz cała ta poprawność jest niepoprawna politycznie.

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
L................o 2013-06-23, 13:58 4
Ja nie wiem, czy już wszyscy na tym świecie do reszty pogłupieli?
Zgłoś
piter07 2013-06-23, 15:35
jebłem hahaha dobre
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-06-23, 15:36 3
Lewactwo to najwieksza zaraza na swiecie, czego widzimy przyklad w temacie.

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
Atreyu 2013-06-23, 15:36 5
@wiesiors4 - szacunek i życzliwość wobec osób Ci wrogo nastawionych to cecha jednostek wyjątkowych i wybitnych. Nie tylko lewakom jej brak, "prawakom" i większości katolików też.

@up - największą zarazą są wszystkie radykalizmy narzucające siłą swoje poglądy. I te lewicowe i prawicowe i religijne. Nie zapominaj że nacjonaliści też zmieniali program nauki historii, tylko w drugą stroną np. wybielając mordy o podłożu etnicznym, czy narodowościowym. Tam gdzie są ludzie o poglądach radykalnych, bądź ultra... - tam nie ma obiektywizmu, rzetelności, sprawiedliwości.

Przeanalizuj to co napisałem.

...
Zgłoś
mr_9mm 2013-06-23, 15:38 1
bongman obchodzi dzisiaj swój Dzień Hejtera -we wszystkich dzisiejszych postach na kogoś wrzuca

Zgłoś
J................S 2013-06-23, 15:44
aj mam dobry obrazek o muslimach, wrzuciłbym tylko że tak blisko mi do bana to nie będę ryzykował
Zgłoś
m................t 2013-06-23, 15:55 3
Kurwa, Europa już totalnie ocipiała, sami się podkładają obcej kulturze.Słów brak, w myśl poprawności politycznej nadstawiają rowa ciapatej hołocie. Co się kurwa dzieje z tym kontynentem? Tyle lat budowania dobrobytu i pokoju żeby teraz oddać to jakiejś burej swołoczy. Tragedia kurwa, tragedia.
Zgłoś
strunka 2013-06-23, 15:57
Na początku pomyślałem, że w miejsce mózgu wkładają mu dywan...
Zgłoś
Juzef_Rzelazin 2013-06-23, 16:37
Henboh napisał/a:

Poprawność polityczna, miała sensowne podstawy, do póki nie zaczęto z nią przesadzać. Teraz cała ta poprawność jest niepoprawna politycznie.

poprawność polityczna nigdy nie była fajna. albo jest jakiś FAKT i się go ujawnia, albo fałszuje historie przekłamując FAKTY w imię poprawności politycznej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów