Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdoleni łowcy hipokryzji.
I już się polaczki rzucają... chamstwo smród i ubóstwo, ale historia najwazniejsza ha haaaaaaaaaaaaa
Powinieneś w ryja dostać plebie umysłowy za 'polaczków'
Co dobrego bracie ci uczyniłem że mnie tak nienawidzisz?
Tylko w Polsce karano śmiercią całą rodzinę za ukrywanie Żyda. Tylko w Polsce AK za wydanie Żyda karała śmiercią.
Karą za ukrywanie Żyda było często spalenie całej rodziny żywcem.
Polacy mają najwięcej drzewek w Yad Vashem.
AK dostarczyło broń dla bojowników z powstania w getcie.
Ale w końcu jesteśmy tylko głupimi gojami.
Ze wszystkim się zgadzam oprócz tego, że rosjanie gwałcili tak samo jak niemcy. Niemcy jak robili rozpierdol to musieli mieć, albo wolne albo bardzo niskie morale w oddziale. Rosjanie natomiast szli i rozpierdalali wszystko i wszystkich. W 44 i 45 roku armii czerwonej coraz więcej było mongołów i ciapatych z wschodu i południa. Zawszona dzicz szła i w imię komunistycznych ideałów paliła budynki użyteczności publicznej i gwałciła wszystko co nie spierdoliło.
W pełni się z tobą zgadzam, jednak nie wszyscy wiedzą, że żydzi wydawali Polaków. Odpowiedzią na takie zachowanie było Jedwabne z czego jestem dumny. Należało się, ale w TV mówią, że to Polacy pierwsi zaczeli albo tak bez powodu ich mordowali.
Bo niemcy. Nienawisć do niemców Polacy czują juz od kołyski i odwrotnie. Dojebali nam swoje winy, nie wspominając o tym, że w czasie II wojny światowej zginęło w obozach prawie tyle samo Polaków co żydów. Tak samo było z "Polskimi obozami śmierci". Jak będziemy bierni i chuj będzie nas to obchodzić to w końcu niemcy przywrócą "Polskie obozy śmierci" tyle, że nie dla żydków tylko dla nas.Tyle, że na tym portalu antysemityzm (i rasizm) aż się wylewa z monitora, więc nie rozumiem skąd oburzenie?
Aaaa.... to tylko tak zwana hipokryzja (gimbusy niech zerkną w słownik).
*niemcy małą literą bo zajebali mi prababcie.
haha bul dópy i tyleChuja, ten film został doiwnestowany w kwocie 15 mln euro ze strony państwowej telewizji niemieckiej i co najważniejsze to mówi samo za siebie, dlaczego armia krajowa jest przedstawiona w świetle negatywnym. W części trzeciej jak ak napadło na pociąg z bronią i żydami przewożonymi do obozu koncentracyjnego to dlaczego zamiast otworzyć drzwi i sprawdzić czy są tam Polacy to od razu stwierdzili, że są tam sami żydzi ?, takich niedopatrzeń jest wiele tylko my nie znamy naszej historii i będziemy bazować na tym filmie nasze wypowiedzi, bo co kurwa, film jest kolorowy i niby prawdziwy?, poucz się jeden z drugi matole, a nie oglądasz poczynania 5 ludzi w dodatku niemców i żyda, gdzie film nagrywany był w Polsce, a o Polsce jest tam tyle prawdy co i nic. Tak samo jak ruscy wyzwoleńcy, niby najechali na Polskę by wyzwolić Polskę z pod okupacji niemców, a nagle w filmie również części trzeciej jest scena gdzie rosjanin próbuje zgwałcić niemiecką pielęgniarkę i nagle przerywa mu jakaś wyższą rangą kobieta, która daje mu jasno do zrozumienia, że oni wyzwalają, a nie gwałcą i mordują, a prawda jest taka, że rosjanie gwałcili tak samo jak niemcy, w tym "serialu" mydlą nam oczy, ot moja wypowiedź. Pozdrawiam.
no weź się tak nie napinaj, bo se starego wysrasz sukwo. <heheszki>
Przez takie dzidy jak Ty, zaczynam sądzić, że naprawde miejsce kobiety jest w kuchni.
Moja babcia i ciocia wróciły z Oświęcimia chude i łyse, takie już zostały do śmierci, tak je zniszczyło to, o czym Ty nie masz pojęcia. Jak nie wiesz co powoedziec, po prostu milcz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów