18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
thez 2013-01-27, 7:37 3
Chodzi na wolnych jakby za chwilę miał zgasnąć.
Zgłoś
kyk 2013-01-27, 8:42
Może i jestem jakiś inny ale mi akurat nie podoba się to "pierdzenie" tych wszystkich mustangow szelbów i tym podobnych samochodów typu muscle car. Wole dźwięki nowszych samochodów sportowych lub nawet takiego vteca. Dobra możecie mnie już hejtować.
Zgłoś
argoh 2013-01-27, 8:44
kfh13 napisał/a:

Zapraszam na zjazd aut amerykańskich "Ride 'n' Roll". Porozmawiajcie z ludźmi o Waszych cudownych autach. Czasami za skromną opłatą da się przejechać. Doświadczycie, że tzw. muscle cary nie oferują nic oprócz dźwięku i dyskusyjnej estetyki. Są głośne,ciężkie, awaryjne, kiepsko się prowadzą (pomimo wielu modernizacji zawieszenia), nieodpowiednie wymiarowo do europejskich miast i pochłaniają wiadra paliwa. Wcale nie są szybsze od europejskich sportowych sedanów czy coupe. Wasz "amerykański sen" pryśnie jak bańka mydlana i na trwałe zniechęcicie się do tych lanserskich, niepraktycznych i fałszywych wozidełek.

Wyczuwam nutkę januszowatości .

Co jest złego w tym, że auto jest ciężkie? Co do awaryjności też się można się nie zgodzić z Tobą...
Zgłoś
Krówka 2013-01-27, 9:14 2
To jest prawdziwy samochchód, a nie jakiś obklejony naklejkami Hyundai czy inne koreańsko-chińskie gówno

"Tak, nie zawsze znaczy nie" - Krówka
Zgłoś
thez 2013-01-27, 9:17
@2up

Jest ciężkie to więcej pali, gorzej się zbiera i gorzej się prowadzi. Ale lepiej się przebije przez zaspę

No i oczywiście te auta nie są awaryjne, one po prostu mają duszę
Zgłoś
dostępny_nick 2013-01-27, 10:14 1
Dziwne. Jakoś dziwnie spokojnie jak na filmik z amerykańskim wozem <3
Wczoraj też był jakiś, to była dużo lepsza kłótnia i więcej ekspertów za siedmiu mórz .
A ta to taka, że nawet pop-cornu się nie opłaca robić.
Zgłoś
Meler 2013-01-27, 10:28 1
Eleonor.......pewnie Cage gdzies stoi za rogiem i czai zeby go dmuchnac
Zgłoś
dkmgtc88 2013-01-27, 10:44 2
Banda fanatyków szmelcwagenów z 1.3 LPG pod maską a znaczkiem VR6 odpierdolcie się od prawdziwej motoryzacji i aut z duszą

To nie przezwisko, tylko nazwisko
Zgłoś
longlong7 2013-01-27, 10:58
Zgłoś
Portnoy 2013-01-27, 11:28
Dodge Charger 1969 tez jest piekny i ogolnie ss cars z tych lat wymyslil sam diabel i pewnie wyprodukowane byly w piekle.

To Live Forever
Zgłoś
zuosiej 2013-01-27, 11:36
Za mustanga zawsze piwo!
Zgłoś
BoriaS 2013-01-27, 13:15
Ten dźwięk <3 fap fap fap ; )
Zgłoś
Fifrucz 2013-01-27, 13:19
Takich ciar to nie miałem od Króla Lwa
Zgłoś
SiwoSowa 2013-01-28, 23:37 1
na samo włącznie się do ruchu 3 litry poszły w gaźniki ^^
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów