18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Cabajo 2013-01-26, 21:49 3
Coś wspaniałego ale zmartwię Cię, jestem pewny na 100%, że już było na sadolu bo pamiętam jak się tym jarałem. Linku nie podam bo nie mam siły szukać po piwkach :F
Zgłoś
G................9 2013-01-26, 22:13 29
To nie dźwięk, to chór aniołów!!!
Zgłoś
I_am_what_I_am 2013-01-26, 22:49 1
liczyłem na konkretniejszą akcję na końcu...
Zgłoś
kuropatwa121 2013-01-27, 0:23
2x Up. śpiew chóry aniołów to kurwa co? światło?
Zgłoś
OstrySadol 2013-01-27, 1:17 1
ciekawe ile spalił przez ten film
Zgłoś
Skowoo 2013-01-27, 1:18 2
@up - tyle co mój złom na 100km
Zgłoś
Xumme 2013-01-27, 1:25 1
Stary poczciwy silniczek Hemi : )

Ostatnio miałem okazje podziwiac podobne cacko w Toruniu, gdy przejezdzało obok.. Myslalem, ze pobiegne za nim : d
Zgłoś
DeathALL1273 2013-01-27, 1:25
Kolejny filmik z pojazdem i dźwiękiem silnika ...
Zgłoś
Tadziuu 2013-01-27, 1:40 3
Najpiękniejszy samochód na świecie.
Zgłoś
Shock 2013-01-27, 1:48
po co ?
Zgłoś
shaggy666 2013-01-27, 1:48
Coś pięknego.
Zgłoś
alkety 2013-01-27, 2:35
to nie taki "po prostu" mustang, tylko wersja boss 429... na szybko z wiki: "Boss 429 był autem stworzonym dla celów wyścigów NASCAR. Było to auto wyposażone w silnik V8 o pojemności 429 cali sześciennych (7 litrów) i o mocy 375 KM. Prawdopodobnie wybudowano tylko 1300 sztuk tego auta"
Zgłoś
kfh13 2013-01-27, 4:37
Zapraszam na zjazd aut amerykańskich "Ride 'n' Roll". Porozmawiajcie z ludźmi o Waszych cudownych autach. Czasami za skromną opłatą da się przejechać. Doświadczycie, że tzw. muscle cary nie oferują nic oprócz dźwięku i dyskusyjnej estetyki. Są głośne,ciężkie, awaryjne, kiepsko się prowadzą (pomimo wielu modernizacji zawieszenia), nieodpowiednie wymiarowo do europejskich miast i pochłaniają wiadra paliwa. Wcale nie są szybsze od europejskich sportowych sedanów czy coupe. Wasz "amerykański sen" pryśnie jak bańka mydlana i na trwałe zniechęcicie się do tych lanserskich, niepraktycznych i fałszywych wozidełek.
Zgłoś
Korliki 2013-01-27, 5:44 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów