📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Coś wspaniałego ale zmartwię Cię, jestem pewny na 100%, że już było na sadolu bo pamiętam jak się tym jarałem. Linku nie podam bo nie mam siły szukać po piwkach :F
To nie dźwięk, to chór aniołów!!!
liczyłem na konkretniejszą akcję na końcu...
2x Up. śpiew chóry aniołów to kurwa co? światło?
ciekawe ile spalił przez ten film
Stary poczciwy silniczek Hemi : )
Ostatnio miałem okazje podziwiac podobne cacko w Toruniu, gdy przejezdzało obok.. Myslalem, ze pobiegne za nim : d
Ostatnio miałem okazje podziwiac podobne cacko w Toruniu, gdy przejezdzało obok.. Myslalem, ze pobiegne za nim : d
Kolejny filmik z pojazdem i dźwiękiem silnika ...
to nie taki "po prostu" mustang, tylko wersja boss 429... na szybko z wiki: "Boss 429 był autem stworzonym dla celów wyścigów NASCAR. Było to auto wyposażone w silnik V8 o pojemności 429 cali sześciennych (7 litrów) i o mocy 375 KM. Prawdopodobnie wybudowano tylko 1300 sztuk tego auta"
Zapraszam na zjazd aut amerykańskich "Ride 'n' Roll". Porozmawiajcie z ludźmi o Waszych cudownych autach. Czasami za skromną opłatą da się przejechać. Doświadczycie, że tzw. muscle cary nie oferują nic oprócz dźwięku i dyskusyjnej estetyki. Są głośne,ciężkie, awaryjne, kiepsko się prowadzą (pomimo wielu modernizacji zawieszenia), nieodpowiednie wymiarowo do europejskich miast i pochłaniają wiadra paliwa. Wcale nie są szybsze od europejskich sportowych sedanów czy coupe. Wasz "amerykański sen" pryśnie jak bańka mydlana i na trwałe zniechęcicie się do tych lanserskich, niepraktycznych i fałszywych wozidełek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów