kilkanascie
Halman
Hal,powiedz mi proszę.
Co było bodźcem,do zmiany końcówki w twoim Nicku?
Dodałeś -man- żeby zaznaczyć coś?Czy kurwa o co Ci poszło?
Poprzednio luknołem tylko i wiedziałem że to Ty.A teraz muszę sprawdzać czy Ty to TY.Jakoś mi nie pasuje.
Nie kojarzyłeś mi się jako (osoba,kobieta,mężczyzna czy jaką Ty tam masz płeć ) tylko jako Bezosobowa Część tego portalu.
Mam wchuj dobrą i wybujałą wyobraźnie.Potrafię wyobrazić sobie nieomal wszystko.-Dużo czytam, chuj czytałem
A teraz po dodaniu tego jebanego MAN,w moim umyśle powstała postać jakiegoś gościa.
I mój umysł zaczyna kreować kurwa jakiegoś faceta. A przeglądając treści tu zamieszczane ,to można sobie wyobrazić wiele.
Wkurwiony jestem na ciebie,za tego man-a.
Dawno już miałem o to zapytać,ale jakoś tak .... Kurwa sam nie wiem co o tym myśleć?
powiadasz że dużo czytasz? klucz do odpowiedzi tkwi w powieści 3001 Odyseja kosmiczna. Nie ma przypadków.
Hal,powiedz mi proszę.
Poprzednio luknołem tylko i wiedziałem że to Ty.A teraz muszę sprawdzać czy Ty to TY.Jakoś mi nie pasuje.
Nie kojarzyłeś mi się jako (osoba,kobieta,mężczyzna czy jaką Ty tam masz płeć ) tylko jako Bezosobowa Część tego portalu.
Mam wchuj dobrą i wybujałą wyobraźnie.Potrafię wyobrazić sobie nieomal wszystko.-Dużo czytam, chuj czytałem
A teraz po dodaniu tego jebanego MAN,w moim umyśle powstała postać jakiegoś gościa.
I mój umysł zaczyna kreować kurwa jakiegoś faceta. A przeglądając treści tu zamieszczane ,to można sobie wyobrazić wiele.
Dawno już miałem o to zapytać,ale jakoś tak .... Kurwa sam nie wiem co o tym myśleć?
Tak że tego...
Hal,powiedz mi proszę.
Frank Poole wyrusza na Europę, gdzie kontaktuje się z Halmanem, istotą złożoną z dawnych towarzyszy ze statku Discovery Davida Bowmana i HALA
powiadasz że dużo czytasz? klucz do odpowiedzi tkwi w powieści 3001 Odyseja kosmiczna. Nie ma przypadków.
Niech zacznie od początku albo chociaż od 2061, a od siebie poleciłbym też Spotkanie z Ramą czy tam z oumuamua
Niech zacznie od początku albo chociaż od 2061, a od siebie poleciłbym też czy tam z oumuamua
przez tą jebaną oumuamua miałem jednoznaczne skojarzenia z "Ramą"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów