📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja też lubię jak mi moja liże i podgryza uszko ale nie aż tak.
Miałeś za małą maseczkę.
Pamietaj nie pij nigdy z Tysonem
Do wesela sie zagoi
Tylko jak wyleczysz ucho, to wypierdol tunele bo to pedalskie
No i piwko za material wlasny
Dzięki
Masz za swoje rudy chlejusie ! mógł ci jeszcze dolna warę odgryść małpo, bo pić trzeba umieć jak nie umiesz to pij lemoniadke ciotko.
Twoja stara to rudy chlejus
CrookerS napisał/a:
Do wesela sie zagoi
Tak Ci przykazał herszt zakonu rycerzy ortalionu do ktorego przynalezysz? Ojjjjj to musi cos w tym byc. Skoro inni tak mowia to musi byc to prawda.
Tetrix napisał/a:
Tak Ci przykazał herszt zakonu rycerzy ortalionu do ktorego przynalezysz? Ojjjjj to musi cos w tym byc. Skoro inni tak mowia to musi byc to prawda.
Kolejna ciota z tunelami. Największy tunel to masz pewnie w dupie po ostrym weekendzie.
Czy oprócz gryzienia w uszko, doświadczyłeś innych pieszczot od kolegi?
Uszko się temu misiu zawinęło. Mam nadzieję że na wściekliznę szczepionka przyjeta nigdy nie wiadomo co było w pysku tego kolesia co kąsał.
Tryper napisał/a:
Czy oprócz gryzienia w uszko, doświadczyłeś innych pieszczot od kolegi?
Ja mu pysk rozjebalem xd a tak to nic
minimango.pl napisał/a:
Uszko się temu misiu zawinęło. Mam nadzieję że na wściekliznę szczepionka przyjeta nigdy nie wiadomo co było w pysku tego kolesia co kąsał.
Wyglądał na zaszczepiączkowanego heh
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów