📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
best99 napisał/a:
-wejdz w google
-wpisz 50 most popular women
-wejdz w pierwszy link
- patrz nr 7
-wejdz na kwejka, demotywatory i inne gówno internetu
-weź dowolne gówno z W/W serwisów
-wrzuć na sadistica
-patrz ile rówieśników wystawi Ci piwa
PS Nie mam nic przeciwko wrzucaniu materiałów z innych serwisów, MATERIAŁÓW, a nie gówna. Na kwejki, demotywatorki wchodzę, gdy w biurze nie mam nic do roboty, a mam ochotę się porządnie powkurwiać na debilizm plebsu.
maciek257 napisał/a:
@Fammas
Skąd wiesz, że to było na kwejku? O_o
Może stąd że każdy debilizm kopiowany po setki razy pochodzi z tych durnych portali? A teraz moda jest by wrzucić byle gówno na sadistic...
po 1 to nie jest pierwszy link tylko drugi i nie numer 7 tylko 2, poza tym who the fuck i justin bieber?
MMAchu - i co, wykona punkt pierwszy i nie będzie wiedział co dalej, bo kompa wyłączył
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów