Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co? Chcesz się pochwalić swoim chłopakiem?
I po cholerę odgrzewać?
I po cholerę odgrzewać?

Po c🤬j ciągle o nim/niej gadać. Ucichło, skończyła się "sława" i tak ma k🤬a być. Poza tym to jest stare.
Obok ikony "Piwo" powinna być jeszcze jedna:
"Wielki, czarny c🤬j Ci w dupę"
"Wielki, czarny c🤬j Ci w dupę"

Juliusz Cezar powiedział to Brutusowi, więc troche w czas.
wlazłem w google i co za c🤬ja mnie masz,kiedyś Ciebie dorwę sk🤬ysynu zj🤬em mi 2 minuty, a może to miały być najpikniejsze 2 minuty mojego życia.

a ja byłem sprytniejszy i zamiast robić tyle ruchów myszką zobaczyłem w komentarzach:D

nie rozumiem skąd napływ tych idiotów tutaj, parę miesięcy temu było ok...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie