📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Młody Piróg...
Sram na zumbe i na wszelakie tańce w ogóle. No, może poza erotycznym.
Jestem ciekaw, jakby wam się takie dziecko urodziło co byście pisali... wiem, że to Sadistic, ale śmiać się z głupoty a z nieszczęścia to dwie różne sprawy.
A ja z kolei bardziej niż na zieloną zwróciłem uwagę na białą Najssss...
A chłopaczek pocieszny. Ważne, że się dobrze bawi
A chłopaczek pocieszny. Ważne, że się dobrze bawi
Bacutil napisał/a:
Sram na zumbe i na wszelakie tańce w ogóle. No, może poza erotycznym.
Może dlatego, że jeszcze go nie widziałeś... .
Swoją drogą, nie śmiejcie się z chłopaczka, bo to down
Po prostu jest oszczędny w ruchach:D
Na początku myślałem, że chodzi o tą grubszą z tyłu ale prawdziwy talent stał tuż przed mymi oczyma
stalin_za_mlodu napisał/a:
napiszę jak prawdziwy gim-hejter na spinie: baubduobefwiusebfwibef, przy takich dupach to ty nie stałeś nawet, a on się stara, nie przejmuje się swoim popierdoleniem i coś robi, piwo mu, dioehfsfncisdncdsc.
Jak tam tylko ta z przodu jest niezła. On nie przejmuje się swoim popierdoleniem bo nie jest jego świadom On się nie stara, znalazł się tam bo ktoś go przyprowadził. A z tymi dupami to dojebałeś tak jakby on je co najmniej ruchał tam. Nie trzeba być niepełnosprawnym żeby zawrzeć taką aseksualną znajomość z fajnymi dupami. Ale trzeba się poświęcić i pójść na jakieś zniewieściałe tańce, kółka teatralne itp. Z tym, że będzie się tylko przyjacielem ciotką.
Tylko ta w zielonym dobra? To chyba nie widzicie tej na jasno ubranej
hahah gdyby nie przeczytanie opisu w połowie filmiku, to bym go nie zauważył przez tą zieloną
Zgubił swój zespół, szukał go, wpadł do tej sali i się czuje zagubiony.
Sam bym udawał niedorozwiniętego, żeby tylko nie brać udziału w pedalskich tańcach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów