📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A może baby są po rocznym treningu, a on przyszedł pierwszy raz? A może on tańczy "bezruch dens"?
nie wiem dlaczego ale dopiero w 00:39 zauważyłem tego gibającego się typa.
ZAjebista ta w zielonych spodniach, można oglądać a oglądać ją,.
Przestańcie się podniecać kawałkiem dupy pod każdym filmikiem jak banda pierdolonych onanistów co nigdy z dziewczyną sam na sami nie byli i nie kochali się z nią.
jak nakurwiam w jakieś potańcówy na kinectcie to pewnie podobnie wyglądam, sądząc po moich wynikach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów