18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Popularne melodie na domofonie
Vicious • 2011-06-06, 13:59

A ty przestał być się opierdalać i zrobił coś pożytecznego

Kto nie był socjalistą za młodu, ten na starość będzie skurwysynem.

-Józef Piłsudski
Zgłoś
ferro 2011-06-06, 14:24 49
a co widzisz w tym pożytecznego?
Zgłoś
k................r 2011-06-06, 16:06 1
zo za Jan wymyslil to ale jakby to bylo w mojej klatce nogi ku samej dupie byl ucial Wodki sie z kolegami napij a nie pstrykaj bez sensu przy tym wkurwiajac ludzi
Zgłoś
H................7 2011-06-06, 16:13
ale lady gagi to byś nie ogarnął na tym...
Zgłoś
FANTOMAS 2011-06-06, 17:21
aż ma paznokcie zjechane jebany od tego trenowania.... hehe

FANTOMAS
Zgłoś
mario-s3 2011-06-06, 21:10
japierdole.... widać że temu dzieciakowi się nudzi w domu.....
Zgłoś
Constrictor 2011-06-06, 21:20
Jak pierwsze dzwonki monofoniczne na tel
Zgłoś
Astarot 2011-06-06, 21:26 2
Stara go do domu nie chce wpuścić czy co do chuja? Właściwie to dziwna i rzadko spotykana rzecz żeby domofon był w tak idealnym stanie.

"Potrzebna mi ta parada jak pieprzona dziura w głowie" - J.F. Kennedy
Zgłoś
Teodorr 2011-06-06, 21:31
piwo poszło za pomysłowość, ale teraz, to i na butelkach, na piłach i na różnych innych innych się gra, więc coś awangardowego trza wymyśleć
Zgłoś
Don 2011-06-06, 22:56
Vicious napisał/a:

A ty przestał być się opierdalać i zrobił coś pożytecznego

A ty byś przestał wkurwiać i sam coś kurwa zrobił a nie wrzucał jakieś kicze tutaj.
Zgłoś
pptomek 2011-06-06, 23:35
Nie siedź przed kompem tylko zejdź na dol ponapierdalać na domofonie. Genialne kurwa w swej prostocie.
Zgłoś
S................n 2011-06-06, 23:39
konkrator napisał/a:

zo za Jan wymyslil to ale jakby to bylo w mojej klatce nogi ku samej dupie byl ucial Wodki sie z kolegami napij a nie pstrykaj bez sensu przy tym wkurwiajac ludzi

Ludzi nie wkurwi bo te domofony mają taki ładny przycisk który zatwierdza numer po przyciśnięciu.
Zgłoś
darXide 2011-06-07, 0:04
Można napierdalać melodie z tabulatur na byle co w c-dur, wszystkie domofony, chujofony są tak strojone, ale i tak to jest chuj a nie granie.

http:/soundcloud.com/darxide - hard dnb, nu-jazz, breakbeat, idm - zapraszam
Zgłoś
Z................B 2011-06-07, 0:12
Widać, że to niedouczony amator . . . Ja, jak bym grał na domofonie to używałbym palca wskazującego i serdecznego, tak jak gram na padzie, np. w Tekken'a. Tym sposobem zyskuję się +25 do szybkości
Zgłoś
MortiCRX 2011-06-07, 0:26
O żesz ja pierdole, Theme z Piratów był już na sadolu w wykonaniu typka na fortepianie, łebka na gitarze, a teraz kurwa na domofonie, niedługo będzie chyba kot rzygający w rytmie tego kawałka....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów