szybkie są
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A gdzie to na takie safari mozna sie wybrac? Afganistan? Irak? Czy jakas inna dziura w ktorej USA zakrzewilo durnokracje?
Ee tam, myślałem że jakieś dzikie zwierzęta będzie karmił albo coś, a tu tylko małe brudasy. Nie ma piwa.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
a ja myślałem że brudasów będzie karmił albo coś, a tu dzikie zwierzęta! piwo
yyy... ja pierdole...
muszą być groźne za takim płotem je trzymają
powinni im rzucić pare noży byłoby na harda
Jebani sami nie przyjdą tylko sobie z dzieci sługusów robią...
@up
Zauważ, że dają im słodycze.
Swoją drogą, niektóre bachorki wolą zapierdolić innym paczkę niż poczekać na swoją kolej Ah ta natura...
Zauważ, że dają im słodycze.
Swoją drogą, niektóre bachorki wolą zapierdolić innym paczkę niż poczekać na swoją kolej Ah ta natura...
heh,
po fakcie ze torby zawieraja wiele malych i kolorowych zawiniatek, mozna by zalozyc ze w srodku zawarte sa slodycze,
ciekawa pomoc, gdyz dajac pokrzywdzonym przez los dzieciakom taka ilosc slodyczy, prawdopodobnie bedzie to mialo jako efekt ze w wieku 18 lat beda juz mialy uzebienie jedynie w stanie szczatkowym;
swietny przyklad jak "pomoc" moze jeszcze bardziej zaszkodzic;
po fakcie ze torby zawieraja wiele malych i kolorowych zawiniatek, mozna by zalozyc ze w srodku zawarte sa slodycze,
ciekawa pomoc, gdyz dajac pokrzywdzonym przez los dzieciakom taka ilosc slodyczy, prawdopodobnie bedzie to mialo jako efekt ze w wieku 18 lat beda juz mialy uzebienie jedynie w stanie szczatkowym;
verrnume napisał/a:
Racja, powinni im rzucać takie coś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów