📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja tez mam w domu psa i kota
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
O kurwa jak faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajnie! Zawsze marzyłem o własnych tygrysach*.* Piwo! a dla kotków piwo z mlekiem
Odpowiednia dieta to i tygrysowi pałka zmięknie.
jedynym zwierzeciem ktorego nie da sie udomowic i wychowac jest tesciowa, reszta jest do wytresowania
Holy Shit... Sprzedaje węże, kupuje tygrysa!
...będę większy kozak niż chłopaczki z Amstaffami.
Tylko o smyczy, kagańcu i posprzątaniu po nim nie zapominaj, bo cię straż miejska dojedzie...
Gandziamen napisał/a:
Tylko o smyczy, kagańcu i posprzątaniu po nim nie zapominaj, bo cię straż miejska dojedzie...
Wątpię żeby go nie dojechali za samo wyprowadzanie tygrysa Nawet na smyczy i w kagańcu
fajny milf
Ciekawe jakby ludzie spierdalali jakbym wyszedł z takim na spacer do parku.
Na harda z tym.
Ludzie nie maja pojecia jak media maluja 'niebezpieczne' i 'dzikie' zwierzeta w domostwach. Ludzie, ktorych stac na tygrysa (koszt 15 tysiecy dolarow) + przystosowanie miejsca + sesje ze specjalista (animal behaviourist) + zezwolenie ( w polsce zarejestrowany cyrk ) to ogromne koszta. Nie ma przypadkow, ze wychodowany przez specjalistow tygrys kogos w domu zabil, ogranijcie sie ludzie. Wiecej jest tygrysow w prywatnych domostwach niz w zoo, cyrkach i na wolnosci razem wzietych. Jesli tak co chwile by sie ludziom do gardel dobieraly to smierdzacy TVN o niczym innym by nie pisal. To o czym slyszycie to kretyni co kupili starego tygrysa z cyrku, zniszonego psychicznie i nerwowo, a porownac ich mozna tylko do idiotow co trenuja bullteriera do walk psow i potem slodki piesek atakuje mu w domu dzieci. Wylaczcie TV a wlaczcie myslenie.
PS. Znajomy ma piecioletniego tygrysa i trojke malych dzieci.
PS. Znajomy ma piecioletniego tygrysa i trojke malych dzieci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów