Szamie tak, że aż jej się skrzydełka trzęsą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Szamie tak, że aż jej się skrzydełka trzęsą
może ktoś w końcu wyjaśnić temu pajacowi że sadol mimo zniewieścienia jednak ma nieco inną linię tematyczną?
HAL9000/2, nie bądź niemiły. Życie to nie tylko krew i flaki. Uśmiechnij się czasem
A poza tym papużka grzecznie sobie siedzie w poczekalni i nieśmiało pyta, czy papużce wolno na główną
A poza tym papużka grzecznie sobie siedzie w poczekalni i nieśmiało pyta, czy papużce wolno na główną
Flodzia napisał/a:
, nie bądź niemiły. Życie to nie tylko krew i flaki. ą
jak bym chciał sweet kotki, różowe kucyki i inne landrynki to:
A) siedziałbym na stronie z takimi tematami
B) byłbym niedorozwojem i / lub pedałem
c) tak z dedykacją dla ciebie:
O skuarwesyn. Cała strzykawkę wpierdolił. Ale tyle powietrza łyknął, że będzie miał kolkę. Trzeba pomasować po brzuszku, żeby mu się odbiło.
Młoda Rudosterka, mam taka sama, ręcznie karmioną
@up all. Skad wy sie kurwa bierzecie ?
MariolaBezPindola napisał/a:
@up all. Skad wy sie kurwa bierzecie ?
Z pizdy powstałaś i pizdą obrośniesz.
Tak powstaje foie gras czy kurwa jak mu tam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów