📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Zdziwiłbyś się. W dzisiejszych czasach pies lepiej jest żywiony niż człowiek. Pies dzisiaj nie zje kości a kot nie pije mleka...
Pies może był karmiony ziemniakami, a że ich nie trawi to wypadły z drugiej strony.
Rutus napisał/a:
Pies może był karmiony ziemniakami, a że ich nie trawi to wypadły z drugiej strony.
Co ty kurwa pierdolisz?
Pies pochodzi od wilka i jak wilk wszystko strawi.
Wilk w przypadku braku konkretnej zdobyczy, jagód, jeżyn, poziomek albo malin w lesie się nawpierdala i sobie chwali.
Karmy dla psów są z kaszą.
No chyba, że mówisz o surowych ziemniakach, tylko co za pojeb karmiłby psa surowymi ziemniakami?
Jakiś chudy ten kundel. Smalcu z niego za dużo nie będzie. Szkoda ognia pod kotłem. Pałą w łeb i do rzeki.
A wy też zjadacie to co kurze z pod ogona wypada i jest dobrze a co kurze nie wolno ?
nie dość, że kundel ma zatwardzenie to jeszcze kaczyści mu przeszkadzają
PsikutaBezS napisał/a:
Zdziwiłbyś się. W dzisiejszych czasach pies lepiej jest żywiony niż człowiek. Pies dzisiaj nie zje kości a kot nie pije mleka...
Chyba dawno nie byłeś na polskiej wsi ...
Na szczęście od dawna nie jem drobiu. Tylko kaczkę, gęś albo perliczkę.
smc napisał/a:
Na szczęście od dawna nie jem drobiu. Tylko kaczkę, gęś albo perliczkę.
Bo kaczka, gęś to nie drób.
psotna_cipka napisał/a:
Jakiś chudy ten kundel. Smalcu z niego za dużo nie będzie. Szkoda ognia pod kotłem. Pałą w łeb i do rzeki.
8nternetowa pizda z ciebie, wiesz? Sam bym ci zakurwil w łeb za taki smarkaczy komentarz.
Ochyda... Łap piwko!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów