Nom ,nom !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak można zmuszać biedne tygrysy do jedzenia zwierząt?! Przecież w naturalnym środowisku one wpierdalają kamienie!
ru_ziolo napisał/a:
Żółtki to lubia zwierzeta meczyc, najpierw na hardzie filmik z wkladaniem osmiornicy w ... wiadomo gdzie, pozniej dania ktore sie jeszcze ruszaja i zyja, a teraz to.
Ja bym tam na dole z tygryskami z chęcią zobaczył żółtka na sznurku.
no to stary dogadamy się na bank już cię lubię. jak bede miał jakiegoś żółtego gamonia do pomęczenia to dam znać
kolejne brawa dla adminów! kurwa na hardzie jest dział 'okrucieństwo wobec zwierząt', to do kurwy, dlaczego nie przeniesiecie tego kurestwa tam?! za komentarze to kurwa stawiacie 'warny' użytkownikom, a w ciągu trzech dni już drugi film tu jest, którego być nie powinno... i jeszcze pewnie wyłapię ja 'warna' za mówienie prawdy ;] jebani hipokryci!
Smuxer, nie narzekaj i nie wyzywaj. To niemiłe i smutno nam się może zrobić.
Co kraj to inna kultura, są u siebie i mogą robić co im się żywnie podoba a wam wara obrońcy kurczaków wpierdalających rosół co niedziela.
Komentarz z przecierem z cukinii zasługuje na pół litra
Komentarz z przecierem z cukinii zasługuje na pół litra
ale rosolek, a na 2 danie kotlecik to kurwa smakuje prawda?
@smuxer kurwa jeszcze przypadkiem piwo postawilem
@smuxer kurwa jeszcze przypadkiem piwo postawilem
ja ja nienawidzę żółtków. Zero poszanowania dla istot żywych. Tak ja nie mam dla nich szacunku.
obrońcy zwierząt wyjdźcie z sadistica jak coś wam się nie podoba
***** jak bym tam byl wrzucił bym przez przypadek... tego zoltka co kurami sie bawil ciekawe czy by mu sie to tez spodobalo;]
Noxford napisał/a:
Co Wy pierdolicie w ogóle? Jak nie kura to co, warzywka mają wpierdalać albo hamburgery? Niby najlepszy komentarz a takie bzdury. Kupcie sobie po takim tygrysie i wtedy możecie je karmić kurwa przecierem z cukinii.
Przecier z cukinii to ty masz zamiast mózgu. W tym filmie chodziło o to jaką frajdę tym pierdolonym żółtkom sprawiało karmienie tygrysów żywymi zwierzętami, a nie o sam fakt zjadania kurczaków przez dzikie koty.
Proponuje niektorym sie zapisac do koła ochrony zwierząt pokarmowych. Skoro to sa kury przeznaczone na pokarm to co za roznica, jak beda traktowane 2 min przed skonsumowaniem? Wiecej macie litosci dla oderwanej kurzej nogi niz ludzkiej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów