Nom ,nom !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Żółtki to lubia zwierzeta meczyc, najpierw na hardzie filmik z wkladaniem osmiornicy w ... wiadomo gdzie, pozniej dania ktore sie jeszcze ruszaja i zyja, a teraz to.
Ja bym tam na dole z tygryskami z chęcią zobaczył żółtka na sznurku.
Ja bym tam na dole z tygryskami z chęcią zobaczył żółtka na sznurku.
Kurwa, w najlepszym momencie przy pierwszej kurze musieli łeb tego kitajca pokazać...
ale po cholerę im ten sznurek ?
niech polują dzikusy.
niech polują dzikusy.
Aż mi sie kurwa rosołu odechiało.
"weźmisz czarno kure ..." może biało?
ja pierdole opuszcza te kure na sznurku do tychh tygrysow, kurwa mac zajebane kitajce, wszystko by tylko torturowali. rozumiem siekiera i zajebac te kure a nie takie tortury...
Kretyni jakich malo sie wypowiadaja, a na lonie natury to wszystko sie humanitarie i zapewne w rzezni przy uzyciu wysterylizowanych narzedzi dzieje. Dorosnijcie wreszcie....
Nie macie pojęcia, dzikie zwierzęta gdyby dostawały michę pod nos byłby tak sflaczałe jak wy, a potem całe stado by się rozbiło i zeżarło nawzajem (jak w przypadku rezerwatów wilków Górach Skalistych). Ale ch.ja wiecie, jak tylko gracie w gry i oglądacie zdebilaciałe programy w TV
Co Wy pierdolicie w ogóle? Jak nie kura to co, warzywka mają wpierdalać albo hamburgery? Niby najlepszy komentarz a takie bzdury. Kupcie sobie po takim tygrysie i wtedy możecie je karmić kurwa przecierem z cukinii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów