📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zapierdalał po dotacje. Kierowcy John Deerów to istna plaga na wsiach.
Por uprawia się z rozsady bądź z nasion wysiewanych w inspekcie w marcu lub wprost do gruntu w kwietniu. Po wzejściu siewek przerywamy je po raz pierwszy pozostawiając między roślinami odstępy około 5 cm, a po około 2 tygodniach przerywamy ponownie pozostawiając odległość około 15 cm.
@up
Właśnie się dowiedziałem, jak się uprawia por
Teraz mogę spokojnie umrzeć
Wszystko ładnie , pięknie dopóki kierowcom John Deere'ów nie spierdoli się oprogramowanie, wtedy to istny dramat. John Deere to taki Apple wśród sprzetu rolniczego, wyhypowwane gówno. A tu jest wytłumaczenie dlaczego
SteinarBjorgvinsson napisał/a:
Wszystko ładnie , pięknie dopóki kierowcom John Deere'ów nie spierdoli się oprogramowanie, wtedy to istny dramat. John Deere to taki Apple wśród sprzetu rolniczego, wyhypowwane gówno. A tu jest wytłumaczenie dlaczego
Dżądir skończył się na serii 20. Seria 10 potrafi wykręcić 30 tysięcy godzin przy odpowiednim serwisie i ogarniętym operatorze.
Ło kurwa. Bizon śmierci!
SteinarBjorgvinsson napisał/a:
Wymyslili sobie ze zarobia na aktualizacji oprogramowania,a niekoniecznie na sprzedazy traktorów.
Driver19cm napisał/a:
@up
Pora umierać
Kierownik załączył nadświetlną w bizonie
A ursus ,50 letni jedzi za pomocą młota i śrubokręta i jeździć będzie a serwis nasmarować kalmitki
„Pora siać”
Myślałem, ze będzie coś fajnego o rydzyku, a tu zwykle przewrócone maszyny. Nie ma piwa.
Myślałem, ze będzie coś fajnego o rydzyku, a tu zwykle przewrócone maszyny. Nie ma piwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów