w Chinach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:50
🔥
Adin.dwa.tri ... Malcziki
- teraz popularne
Kurna normalnie jak w filmach. Ludzie się zgubili na jakimś odludziu i dzikie zwierzęta atakują auto żeby wpierdolić biednych hamerykanów xP
Nie mogli dać w pizde do przodu i ominąć tego samochodu z jednej albo drugiej strony?
Swoja droga szyby chyba jakieś specjalne albo przeciwnicy słabi bo z kawałkiem drewna nie udało się wybić. Chyba dopiero pod koniec tylna szyba poszła.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Swoja droga szyby chyba jakieś specjalne albo przeciwnicy słabi bo z kawałkiem drewna nie udało się wybić. Chyba dopiero pod koniec tylna szyba poszła.
@Velture
bo to hartowane szkło było, w samochodach wszystkie są ulepszane cieplnie dlatego są wytrzymalsze niż w kredensie
bo to hartowane szkło było, w samochodach wszystkie są ulepszane cieplnie dlatego są wytrzymalsze niż w kredensie
Uchylam okno, czekam aż któryś cipek wsadzi ręce bądź głowę, szybko zamykam okno, jedynka, gaz do dechy. Już by się tak nie napinał
RudyRudzielec napisał/a:
Jeśli ma tak mocne szyby to plan działania jest prosty.
Uchylam okno, czekam aż któryś cipek wsadzi ręce bądź głowę, szybko zamykam okno, jedynka, gaz do dechy. Już by się tak nie napinał
Zapomniałeś, że okna nie zamykają się w ułamku sekundy tak aby nie mógł wyciągnąć ręki ...
Dobrze że dali napisy, tak bym nie zrozumiał
kilku typów rozpierdala ci samochód? stój i czekaj aż rozjebią szyby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów