Ale że w sensie jako ofierze?
dales czlonkow olimpiady matematycznej? Jeden z nich chyba dla muska pracuje.
Nie sądzę, byś była ofiarą. Nie pozwoliłabyś sobie na to. Nie związałabyś się z kimś takim.
Czwarta fala feminizmu rozjebie cywilizację i będziemy zaczynać od nowa.
mam podejrzenia, że joseed raczej by była nap🤬lającym w związku niż nap🤬lanym.. pewnie masz wielu adoratorów..
będziemy mieli patriarchat
Patriarchat to dziwne określenie facetów zap🤬lających w kopalniach, na platformach wiertniczych i na masztach telekomuniacyjnych.
pisząc posta zawsze mam nadzieję, że czytający chwyci jego sens i nie ma sensu wypisywać co dokładnie miałem na myśli.. płonne nadzieje..
mąż, ojciec jako prowadzący rodzinę i za nią odpowiedzialny stosuje odpowiednie kary tak aby jego odpowiedzialność za rodzinę nie była fikcją i dlatego ma to sens, kobieta nie jest ani głupsza ani gorsza po prostu w systemie patriarchalnym te zasady gwarantują bezpieczeństwo rodzinie.
co dzieje się teraz jeśli chodzi o rodzinę? nie wiem czy to jest lepsze czy gorsze od patriarchatu, nie mogę tego ocenić. ale wystarczy popatrzeć jak bardzo nie mamy pewnych punktów odniesienia w relacjach rodzinnych i generalnie społecznych..
proszę użyj czasem rozumu, poszerz swoje horyzonty, spójrz czasem na sprawy z innego punktu a nie będziesz pisał banałów genderowskich i feministycznych a może będzie cię stać na autorskie przemyślenia..
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Napisałeś to samo, tylko więcej. Wciąż to odczytuję jako przyzwolenie do spuszczenia wp🤬lu rodzinie przez ojca, bo według jego uznania postępują nie tak, jak on by chciał.
Czyli powinien mieć prawo do samosądu, czy nie? krótka odpowiedź.
TAK lub NIE.
Jeśli tak, to jesteś psychopatą, a takich należy eliminować ze społeczeństwa.
Jeśli nie, to jesteś debilem, bo nie rozumiesz sam co piszesz.
(.,.)
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Przerosło cię proste zadanie by odpowiedzieć TAK lub NIE?
To dodam jeszcze trzecią: jestem skończonym debilem i nic nie rozumiem.
Czwartej nie ma.
piwko za samokrytyke..
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.