Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:27
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JoSeed 2025-03-08, 13:03 8
Wśród naszych górali te wskazówki mają się doskonale i są praktycznie stosowane... 👍
Zgłoś
Eljot17 2025-03-08, 14:12 1
Byłeś chociaż w górach? Przemoc jest wszędzie,, a ty doj🤬eś się górali?
Zgłoś
MartweMurzyńskiePłody 2025-03-08, 14:34 15
Eljot17 napisał/a:

Górale to nawet nie są ludzie...coś jak ślązacy
Zgłoś
zn506 2025-03-08, 14:56 32
Eljot17 napisał/a:

Przemoc jest wszędzie

Szczególnie w sądach. Podlicz ilu mężczyzn odj🤬o siebie po rozjechaniu przez walec przez sędzine prowadzony, a ile k0bit zostało zabitych. Podejrzewam, że 100-1000 razy więcej jest samobójstw.

Zabawne to jest jak dziś kukoldy nie rozumieją na czym nasza cywilizacja została zbudowana - na poskromieniu babskiego puszczalstwa. Nie ma rozwiniętego społeczeństwa zbudowanego na rozwiązłości k0bit. To nie działa. Ani w skali makro, ani mikro. Pamiętacie tę "poliamoryczną rodzinę" - tłusta baba i 5 spermiarzy? Lewacy się zachwycali jakaż nowoczesność. Jeden ze spermiarzy zmasakrował dziecko (niewiadomoczyje) jak wsciekły goryl.

Każda religia kładzie nacisk na ułozenie k0bity - bo wówczas mężczyźni mogą zająć się rozwojem a nie pilnowaniem świni.

Tylko ci co nigdy baby nie mieli mogą się śmiać z bicia kobit. Rozemocjonowanej babie nie da się logicznie czegoś wytłumaczyć. Algorytm eskalacyjny wygląda tak:
1. Wydajesz polecenie "Kochanie nie idź na ten wieczór panieński"
- Ale dlaczego? Nie ufasz mi? Przeciez ja tobie pozwalam ze szwagrem w garażu dłubać.
2. Tłumaczysz logicznie "To niebezpieczna dzielnica, pełno tam Murzynów, a dżesika nie jest dobrym towarzystem, poza tym mamy dzieci"
- Mam prawo robić co chcę! Jestę silna i niezależna!
3. Logiczne argumenty nie docierają, pojawiają się emocje - odpowiadasz emocjonalnie "Proszę cię, zostań w domu, kupię ci Harnasia"
- Na panieńskim Murzyni mi driny bedą stawiać!
4. Nic nie ugrasz, informujesz o konsekwencjach: "Nigdzie nie idziesz. Nie chcę znów używać kańczugi"
- Tere fere! Girl pałer!
5. Leci delikatny plaskacz. Świnka się rozpłakuje i idzie do kuchni.
Po godzinie wraca usmiechnięta z kanapką na talerzyku:
"Kochanie, wiem że ty zrobisz wszystko żeby mnie przed złem ochronić"

Zgłoś
Clistwood 2025-03-08, 15:06 3
Czyli u ruskich po staremu
Zgłoś
lysymisio6969 2025-03-08, 15:48 4
Eljot17 napisał/a:

tu o nie o przemoc chodzi a o winę i karę, wyraźnie piszą, że chłosta nie może być wymierzona w gniewie i nie może być poniżająca co więcej, po karze należy wybaczyć przewinę..

brzmi to sensownie..
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-08, 16:01 3
lysymisio6969 napisał/a:

tu o nie o przemoc chodzi a o winę i karę, wyraźnie piszą, że chłosta nie może być wymierzona w gniewie i nie może być poniżająca co więcej, po karze należy wybaczyć przewinę..
brzmi to sensownie..

To mąż ma oceniać winę i wymierzać karę, bo jest istotą wyższą, a kobieta ma być uległa, bo jest słabsza, gorsza i głupsza? czy ty czytasz czasem, co za gówna piszesz??

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
lysymisio6969 2025-03-08, 16:57 1
Geraldinio napisał/a:

To mąż ma oceniać winę i wymierzać karę, bo jest istotą wyższą, a kobieta ma być uległa, bo jest słabsza, gorsza i głupsza? czy ty czytasz czasem, co za gówna piszesz??

pisząc posta zawsze mam nadzieję, że czytający chwyci jego sens i nie ma sensu wypisywać co dokładnie miałem na myśli.. płonne nadzieje..

mąż, ojciec jako prowadzący rodzinę i za nią odpowiedzialny stosuje odpowiednie kary tak aby jego odpowiedzialność za rodzinę nie była fikcją i dlatego ma to sens, kobieta nie jest ani głupsza ani gorsza po prostu w systemie patriarchalnym te zasady gwarantują bezpieczeństwo rodzinie.
co dzieje się teraz jeśli chodzi o rodzinę? nie wiem czy to jest lepsze czy gorsze od patriarchatu, nie mogę tego ocenić. ale wystarczy popatrzeć jak bardzo nie mamy pewnych punktów odniesienia w relacjach rodzinnych i generalnie społecznych..

proszę użyj czasem rozumu, poszerz swoje horyzonty, spójrz czasem na sprawy z innego punktu a nie będziesz pisał banałów genderowskich i feministycznych a może będzie cię stać na autorskie przemyślenia..
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-08, 17:38
JoSeed napisał/a:

Wśród naszych górali te wskazówki mają się doskonale i są praktycznie stosowane... 👍

Ty już to przeczytałaś!? Szkoda, bo chciałem to Tobie jako drogowskaz w życiu podesłać.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-08, 18:01
Fotopstrykacz napisał/a:

Ty już to przeczytałaś!? Szkoda, bo chciałem to Tobie jako drogowskaz w życiu podesłać.

Ale że w sensie jako ofierze?
Zgłoś
RobDeMay 2025-03-08, 18:29
zn506 napisał/a:

Szczególnie w sądach. Podlicz ilu mężczyzn odj🤬o siebie po rozjechaniu przez walec przez sędzine prowadzony, a ile k0bit zostało zabitych. Podejrzewam, że 100-1000 razy więcej jest samobójstw.
Zabawne to jest jak dziś kukoldy nie rozumieją na czym nasza cywilizacja została zbudowana - na poskromieniu babskiego puszczalstwa. Nie ma rozwiniętego społeczeństwa zbudowanego na rozwiązłości k0bit. To nie działa. Ani w skali makro, ani mikro. Pamiętacie tę "poliamoryczną rodzinę" - tłusta baba i 5 spermiarzy? Lewacy się zachwycali jakaż nowoczesność. Jeden ze spermiarzy zmasakrował dziecko (niewiadomoczyje) jak wsciekły goryl.
Każda religia kładzie nacisk na ułozenie k0bity - bo wówczas mężczyźni mogą zająć się rozwojem a nie pilnowaniem świni.
Tylko ci co nigdy baby nie mieli mogą się śmiać z bicia kobit. Rozemocjonowanej babie nie da się logicznie czegoś wytłumaczyć. Algorytm eskalacyjny wygląda tak:
- Ale dlaczego? Nie ufasz mi? Przeciez ja tobie pozwalam ze szwagrem w garażu dłubać.
2. Tłumaczysz logicznie "To niebezpieczna dzielnica, pełno tam Murzynów, a dżesika nie jest dobrym towarzystem, poza tym mamy dzieci"
3. Logiczne argumenty nie docierają, pojawiają się emocje - odpowiadasz emocjonalnie "Proszę cię, zostań w domu, kupię ci Harnasia"
4. Nic nie ugrasz, informujesz o konsekwencjach: "Nigdzie nie idziesz. Nie chcę znów używać kańczugi"
- Tere fere! Girl pałer!

Wszystko zajebiscie tylko dlaczego w prawym dolnym rogu dales czlonkow olimpiady matematycznej? Jeden z nich chyba dla muska pracuje. Wyglada to tak jakbys tych na dole pokazal jako nastepstwo patologii troche wyzej po lewej
Zgłoś
MysteryMan 2025-03-08, 19:20
JoSeed napisał/a:

Ale że w sensie jako ofierze?

Ktoś cię lał ?

[ Dodano: 2025-03-08, 19:24 ]
zn506 napisał/a:

- Tere fere! Girl pałer!

Fajna ta historyjka. Podoba mi się
Zgłoś
JoSeed 2025-03-08, 20:21 1
MysteryMan napisał/a:

Ktoś cię lał ?
Fajna ta historyjka. Podoba mi się

Nie przypominam sobie
Zgłoś
potrzymajmipiwo 2025-03-08, 20:55 1
Panowie nieaktualna ta wasza widza. Wszak to „Iwan Groźny. Posłania”. Jest to zbiór listów i pism cara Iwana IV Groźnego, władcy Rosji w latach 1533–1584. Książka zawiera jego korespondencję, w której poruszał kwestie polityczne, religijne i społeczne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem