18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bloodwar 2016-04-13, 19:39 2
Ta pierwsza fajna tylko jej cycki na plecy chyba uciekły
Zgłoś
Szaman4321 2016-04-13, 19:54 16
Obym nie miał córki...
Zgłoś
mygyry 2016-04-13, 20:02 43
Drugi przypadek, był jak najbardziej good idea
Zgłoś
TB303 2016-04-13, 23:11 36
Szaman4321 napisał/a:

Obym nie miał córki...

Jak jesteś chujowym rodzicem to i syna na dziwkę wychowasz
Zgłoś
Karol9407 2016-04-13, 23:15 11
bloodwar napisał/a:

Ta pierwsza fajna tylko jej cycki na plecy chyba uciekły

na plecy to sie możesz przy waleniu koniucha położyć, cyce ma idealne, jako znawca widzę tam solidne B, co przy takiej figurze i urodzie daje ideał kurewki, bo inaczej takiej panny nazwać nie można

Co do "bad idea", jak można sprzedać pannie kopniaka w plecy ? Prymityw.
Zgłoś
czarnyblack 2016-04-13, 23:42
Bad idea, good idea powinno być na odwrót moim zdaniem.
Zgłoś
Sist 2016-04-14, 0:04 10
@Karol9407 Jak można wejść na scenie w środku koncertu i robić dobie selfie? No jak kurwa? Po tym jak spadła, ludzie powinni ją przekopać i podeptać, a żule zbierający znajdki po imprezie powinni ją po cichu zanieść na jakieś hospicjum...
Zgłoś
Karol9407 2016-04-14, 0:49 1
@Sist Wiem że to sadol i rządzi się swoimi prawami, rozumiem rozjebane ciała z wypadków, czy same wypadki , strzelanie do ciapatych, walki czarnych etc. ale najebaną laskę można sprowadzić ze sceny za pomocą kiwnięcia głową do ochroniarza bez przerywania koncertu. Tym bardziej, że taka scena może mieć z 1.5 m wysokości, co przy posturze tej krówki mogło się skończyć "sadolowo".

P.S. gdyby laska spadła i skończyła z otwartym złamaniem ręki, a ktoś by to wrzucił, piwko leci bez wnikania w szczegóły sytuacji
Zgłoś
sokol358 2016-04-14, 5:51
Druga szmata robila snapa, a partyzanta dostała od Parkera, wokalisty najlepszego pop punkowego zespolu The Story So Far.
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2016-04-14, 9:46 8
@up Zaraz, zaraz, zespół POP PUNKOWY ? Że kurwa co ? Dla mnie brzmi to jak oksymoron: gorzko-słodki, wojna o pokój czy ładna feministka. Może jestem starej daty, choć mam 27, a może mam zbyt zamknięty umysł... Nie, nie, to współczesny świat jebie kauem, aż oczy szczypio...
Zgłoś
Corey_09 2016-04-14, 18:27
@up Zapomniałeś jeszcze o takim oksymoronie:

Pracowity murzyn.
Zgłoś
o................n 2016-04-14, 19:44 1
Prof._Kot_Budd, to jeszcze nic. Są obecnie zespoły indie, które są nastawione na duży zysk i mają podparcie wielkich koncernów muzycznych... A ja głupi zawsze myślałem, że indie to synonim kameralnych zespolików-samoróbek, granych w jakimś przytulnym miejscu dla niewielkiej grupki fanów...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem