📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie przyjemności są tylko dla facetów z grubym portfelem. Za kasę można kupić wszystko. Reszta faj o takich rzeczach może sobie jedynie pomarzyć.
Ps. Czekam na żale od jakiegoś przegrywa
Banik0 napisał/a:
Takie przyjemności są tylko dla facetów z grubym portfelem. Za kasę można kupić wszystko. Reszta faj o takich rzeczach może sobie jedynie pomarzyć.
Za kase to możesz sobie kupić kurwę a nie żone, niestety.
Użytkownik420 napisał/a:
Łapserdaki teraz jest tak samo, wystarczy nie być pizdą i trzeba zarabiać a nie jęczeć za 4k na miesiąc
No tak było, tylko wtedy facet w 100% utrzymywał partnerkę i zapewniał jej ochronę. Wzamian ona była mu całkowicie posłuszna.
Coś za coś panowie
Coś za coś panowie
djpyza napisał/a:
bo ty to pewnie zarabiasz 10k miesięcznie i dobry pewnie z ciebie borżuj^^^ chyba kurwa jak śpisz ^^
Burżujstwo za 10k miesięcznie? Gdzie ty mieszkasz, w Kraśniku?
To są BZDURY DLA NAIWNYCH , a że 99 procent sadoli, to ludzie naiwni to zapewne uwierzą, podobnie jak w innych tematach (np taniec tyłem z powodu koronawirusa).
Nawet jeśli ktoś ten bełkot napisał kilkadziesiąt lat temu, to była nadal SKRAJNOŚĆ, a nie norma.
Powiedzmy taki Krzysztof Bosak czy Korwin Mikke z lat 60.
Żal mi ciebie.
Nawet jeśli ktoś ten bełkot napisał kilkadziesiąt lat temu, to była nadal SKRAJNOŚĆ, a nie norma.
Powiedzmy taki Krzysztof Bosak czy Korwin Mikke z lat 60.
pro_avenger napisał/a:
Kiedyś to byly czasy. A teraz feministki pierdolone.
Żal mi ciebie.
proponuje zrobic nalot na feministyczne grupy FB i zaczac to wklejac - jako zapis ustalen stambulskich
djpyza napisał/a:
bo ty to pewnie zarabiasz 10k miesięcznie i dobry pewnie z ciebie borżuj^^^ chyba kurwa jak śpisz ^^
djpyza, cieciu, ja zarabiam 50k miesięcznie i nie jest to jakoś szczególnie trudne. Wystarczy mieć mózg.
JaTylkonaChwile napisał/a:
proponuje zrobic nalot na feministyczne grupy FB i zaczac to wklejac - jako zapis ustalen stambulskich
zapłakałyby się chyba
Kiedyś widziałem podobnego mema, opisywał jak powinna zachowywać się kobieta i dzieci po powrocie męża z pracy do domu. Może ktoś kojarzy?
Hehehhe lektura akurat dla sadolowych stulejarzy
Po co komuś kobieta, która nie potrafi pyskować?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów