Poniższe nagranie przedstawia jak zawrzeć międzyrasowa przyjaźń na pokładzie samolotu odrzutowego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja jebię, swąd cebuli aż z monitora się przebija. Wypuścić polaka z polski to wszędzie wstydu narobi.
Myślałem, że cebulę przewozi się w luku bagażowym,a tu niespodzianka.
Nowy cykl Wojciechowskiej "Burak na końcu świata".
@AleDlaczego & @Loaloa
Umówcie się gdzieś na oranie dupska, a nie zaśmiecacie temat.
Chuj tu kogo obchodzą wasze wrażenia z lizania sobie kutasów.
Umówcie się gdzieś na oranie dupska, a nie zaśmiecacie temat.
Chuj tu kogo obchodzą wasze wrażenia z lizania sobie kutasów.
@bugmenelot7
obrazili twojego chłopaka? to nie powód, aby proponować innym stosunek homoseksulany
obrazili twojego chłopaka? to nie powód, aby proponować innym stosunek homoseksulany
nelbox napisał/a:
@bugmenelot7
To pewnie ta cebula z samolotu.
@nelbox
Jak jesteś zazdrosny to napisz do nich na priva, może pozwolą ci się przyłączyć. Piwko już jednemu i drugiemu postawiłeś może się odwdzięczą i podrzucą ci do japy.
Jak jesteś zazdrosny to napisz do nich na priva, może pozwolą ci się przyłączyć. Piwko już jednemu i drugiemu postawiłeś może się odwdzięczą i podrzucą ci do japy.
szogun pędziryj
@Loaloa Ty mała antypolska parszywa gnido...
prawda jest taka, że azjaci (ci co mieszkają w Azji, a nie ci co mieszkają na stałe na zachodzie) nie dbają o uzębienie tak jak amerykanie i europejczycy i bardzo często śmierdzi im z ust.
teraz dla pytanie dla kulturalnych - jeśli nie myjesz zębów, śmierdzi ci z gęby i chuchasz komuś tym smrodem w twarz, to kto jest chamem - ty czy ten kto ci zwraca uwagę?
Kawał chama, prostaka i tyle. Słoma wsiurowi z butów wystaje. Człowiek ze wsi wyjdzie, wieś z człowieka już nie.
Paść powinno pytanie czy faktycznie zapierdala mu z ryja czy to tylko zapach orientu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów