📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Żeby laskom chciało się ćwiczyć jak tej na filmie. Zwykle to robią one diety 1000 kcal na dzień, herbatki i inne pierdoly, a na starość narzekają że je wszystko boli i nawet w góry z taką nie pójdziesz bo się zmęczy. Serio, wolę laskę która ma nieco większe uda niż reszta patyczaków, bo przynajmniej można z taką coś porobić poza sexem i pokazywaniem się "jaką to się ma laskę" na mieście...
W 5. filmiku na końcu instruktor klepnął ją w pupcię zapewne .
na 5 filmiku doszedłem
tam ktos cos mowil?
Nie robi się przerwy między wyrazem a znakami.
A Ty przestałbyś być takim przypierdalaczem do wszystkiego. Nie mam pojęcia po czym wnosisz, że nie wychodzę z chaty i swe kontakty ograniczam jedynie do panienek formatu jpg i avi. Wnioskując z tonu posta, sam pewnie nie zamoczyłeś od ponad roku...
Nie, to całe moje życie.
Jad Kiełbasiany napisał/a:
Nie mam pojęcia po czym wnosisz, że nie wychodzę z chaty i swe kontakty ograniczam jedynie do panienek formatu jpg i avi.
Nie wnioskuję, taka moda jest na pisanie w ten sposób.
Jad Kiełbasiany napisał/a:
Wnioskując z tonu posta, sam pewnie nie zamoczyłeś od ponad roku...
Oj, bardzo błędnie wnioskujesz, ale ok.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów